پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ شهریور ۱۳۸۳، ۱۲:۵۰

عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس در گفتگو با " مهر " :

تعداد زياد پرونده ها و بي اطلاعي مردم با مسائل حقوقي ،آنها را در محاكم سرگردان كرده است

عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس شوراي اسلامي گفت: افزون بر اينكه افزايش حجم ورودي هاي پرونده ها در محاكم باعث كندي سرعت رسيدگي قضات به پرونده ها شده است، عدم آشنايي درصد كثيري از مردم به مسائل حقوقي و قضايي باعث شده تا مردم ماهها براي رسيدگي به پرونده خود در محاكم سرگردان باشند .

عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود : اكثر مردم كشور ما بر اين باورند كه در صورتيكه پرونده آنان در محاكم و دستگاه قضايي بررسي شود به حق قانوني خودشان نمي رسند و اين امر از عدم اطلاع آنان از قانون ناشي مي شود .

نيره اخوان افزود : اكثر افرادي كه كه اطلاع كافي و جامعي نسبت به قوانين حقوقي و قضايي دارند در رسيدن به حق قانوني خود موفق تر هستند و در نهايت از طرق مختلفي كه به آن آشنا هستند سعي مي كنند پرونده مسير كوتاه تري را طي كند اما امروزه  درصد بسياري از مردم كشور ما به دليل عدم آشنايي به مسائل حقوقي براي رسيدگي به مسائل حقوقي خود راههاي نادرستي را انتخاب مي كنند كه همين امر سرعت رسيدگي به پرونده را تا حد زيادي كاهش مي دهد .

وي تصريح كرد : با توجه به حجم ورودي پرونده ها در محاكم  مردم بايد تا حد امكان مشكلات حقوقي خود را كه از اهميت چنداني برخوردار نيست در بين خود رفع نمايند چراكه كه امروزه با توجه به حجم گسترده پرونده هاي قضايي مردم نمي توانند در مدت زمان كوتاه انتظار رسيدگي سريع پرونده خود رادر محاكم داشته باشند .

عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس شوراي اسلامي  مشكلات خانوادگي ومسائل مربوط به مهريه را از جمله بيشترين پرونده هاي حقوقي در جامعه دانست و گفت : گزارشات مسئول مجتمع قضايي خانواده در كميسيون حقوقي و قضايي نشان داده كه مشكلات خانوادگي بيشترين پرونده هاي حقوقي و قضايي كشور را تشكيل مي دهند كه بايد با برنامه ريزي دقيق در جهت  رفع اين معضل اقدام كنيم .

کد خبر 113150

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha