پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ مرداد ۱۳۸۹، ۹:۵۳

تفکر و اوقات فراغت-30

فراغت فرصتی مناسب برای ارزیابی عملکرد گذشته است

فراغت فرصتی مناسب برای ارزیابی عملکرد گذشته است

استاد ادبیات و عرفان اسلامی دانشگاه آزاد با تأکید بر اینکه فراغت برای تجدید قوا و همچنین ادامه پژوهش و تحقیق ضروری است، یادآور شد: فراغت فرصت بسیار مناسبی برای ارزیابی عملکردهای گذشته و برنامه‌ریزی برای آینده است .

دکتر سید ابوطالب میرعابدینی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد اینکه تابستان برای استاد دانشگاه اوقات فراغت است تعریف شما از مفهوم "فراغت" چیست گفت: فراغت یعنی آن چیزی که بتواند خیال انسان را آسوده کند، یعنی در شرایطی قرار بگیریم که به آسودگی خیال بینجامد.

وی گفت: بیشتر از همه هم این است که به زندگی خود فکر کنیم، و فرصت و مجالی باشد تا بیندیشیم آنچه تاکنون انجام داده ایم موفقیت آمیز بوده و نقاط ضعف آنها کدام است .

این استاد ادبیات و عرفان اسلامی دانشگاه آزاد تصریح کرد: ایام فراغت زمان بسیار خوبی برای ارزیابی خود و رسیدگی به کارهای قبلی است و بعد هم رسیدگی به فرصتهای بدست آمده مانند کتاب خواندن، مقاله نوشتن، تحقیق کردن، مسافرت کردن، موسیقی گوش دادن و به چیزهایی از این قبیل پرداختن .

این محقق و پژوهشگر در مور اینکه این اوقات تاچه میزان برای تداوم تحقیقات و پژوهشهای یک استاد ضروری هستند نیز گفت: همیشه ضروری هستند اصلاً مگر می‏شود بدون فراغت بود فراغت عبارت است از انرژی و نیرو گرفتن برای یک حرکت دوباره یعنی یک توقفی است که این توقف خود باید جزو کار به حساب بیاید . فراغت موقع فکر کردن و اندیشیدن دوباره است هیچ قطع رابطه‎ای در آن رخ نمی‎دهد.

کد خبر 1131984

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha