پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ مرداد ۱۳۸۹، ۱۴:۴۲

سمینار "نظام صنفی رایانه ای" در کرمانشاه برگزار شد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: سمینار توجیهی نظام صنفی رایانه ای استان با حضور رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور و سرپرست دفتر فناوری استانداری و جمعی از شرکتها و فروشگاه های رایانه ای استان در محل سالن آمفی تئاتر استانداری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، سید رئوف سپیده دم سرپرست دفتر فناوری استانداری کرمانشاه در این مراسم گفت: در اجرای ماده 12 قانون پدیدآورندگان نرم افزار رایانه ای و همچنین حمایت و ساماندهی از این تشکیلات، دفتر فنآوری استانداری طی چند روز اخیر اقدام به درج آگهی برای تاسیس نظام صنفی رایانه ای استان نمود که 15 شرکت و 10 فروشگاه برای حضور در  مجمع موسس این سازمان  اقدام به ثبت نام کردند.

وی افزود: تشکیل نظام صنفی استان بر اساس قانون است و تنها ارتباط میان دولت و بخش خصوصی همین نظام صنفی است، بنابراین امیدواریم هرچه سریعتر سازمان نظام صنفی رایانه ای در استان تشکیل شود زیرا در غیر این صورت کلیه مسولیت های صنفی استان به عهده نظام صنفی استان های همجوار سپرده خواهد شد که این موضوع روند خوبی برای نظام صنفی استان نخواهد بود.

سپیده دم خاطر نشان کرد: تشکیل نظام صنفی در استان منجر به افزایش توان علمی شرکت های صنفی رایانه ای و همچنین صدور خدمات فنی و مهندسی به سایر استان ها خواهد شد.

وی تصریح کرد: در سال گذشته به منظور توسعه زیرساخت های رایانه ای 800 میلیون تومان در این بخش هزینه شد که امیدواریم تمامی این اقدامات منجر به افزایش توان علمی شرکت های صنفی رایانه ای شود.

در ادامه پرویز رحمتی رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشورنیز در خصوص آشنایی با نظام صنفی رایانه ای و شرح وظایف و اختیارات این نظام  به تفصیل سخن گفت.

انتخابات تشکیل مجمع موسس نظام صنفی رایانه ای در استان حدود یک ماه دیگر برگزار خواهد شد که در مجموع پنج نفر مرکب از سه شرکت و دو فروشگاه برای این حضور در این مجمع موسس انتخاب خواهند شد.

کد خبر 1132043

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha