به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت الاسلام علی باقری ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در راستای بازسازی و مرمت و مقاوم سازی هر امامزاده 500 میلیون تومان از طرف سازمان حوادث غیرمترقبه تخصیص داده شده اما برای مقاوم سازی هر امامزاده یک میلیون تومان لازم است.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی براینکه بقاع متبرکه باید به قطب فرهنگی کشور تبدیل شوند، ادامه داد: در حال حاضر در حدود 10 امامزاده در سطح استان برای انجام فعالیت های فرهنگی آماده است.
حجت الاسلام باقری به برگزاری طرح نشاط معنوی در هشت امامزاده استان اشاره کرد و افزود: در حدود 1400 نفر در سطح استان تحت پوشش فعالیتهای این طرح قرار دارند.
مدیرکل اوقاف استان زنجان با اشاره به تشکیل حلقه های معرفتی در برخی امامزاده های استان زنجان گفت: اگر نیات واقفینی که وقف آنها در زمینه فعالیتهای فرهنگی و دینی است، قید مکان نداشته باشد، این فعالیتها در امامزاده ها برگزار می شود.
حجت الاسلام باقری درخصوص برنامه های این دستگاه برای ماه مبارک رمضان افزود: حدود 10 امامزاده در سطح استان، برای اجرای این برنامه ها در نظر گرفته شده است که علاوه بر فضاسازی آنها، نمایشگاه ویژه رمضان نیز در آنها برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری برنامه های ویژه شب های قدر در این اماکن مقدس ادامه داد: تهیه کتب دعا برای امامزاده ها و همچنین برگزاری مراسم بزرگداشت مقام حضرت خدیجه (س) از دیگر برنامه هایی است که در ماه مبارک رمضان در امامزاده ها اجرا می شود.

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: از بین 113 امامزاده متبرکه در استان زنجان تنها 10 درصد از بازسازی و مقاوم سازی امسال تمام شده و 90 درصد امامزاده های استان نیاز به بازسازی دارند.
نظر شما