احمد لطفینژاد در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: آذربایجان شرقی قبل از ابلاغ قانون مشاغل خانگی پیشنهاداتی برای اجرایی شدن آن ارائه کرده است که حکایت از پیشگامی این استان در اجرای طرح اشتغال خانگی دارد.
وی اشتغال خانگی را از اولویتهای مهم اداره کل کار و امور اجتماعی آذربایجان شرقی دانست و با اشاره به تشکیل گروه کاری اشتغال خانگی در استان اظهار داشت: این گروه کاری به صورت هدفمند برنامههای خود را دنبال میکند و زنان سرپرست خانوار در اولویت این طرح قرار دارند.
لطفینژاد یادآور شد: قانون حمایت از مشاغل خانگی در قالب قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی به صورت طرحی در وزارت کار تهیه شده است.
وی با اشاره به شرایط موجود در آذربایجان شرقی در حوزه گسترش مشاغل خانگی تاکید کرد: اکثر محورهای مشاغل خانگی در این استان امکان تحقق دارد و ظرفیت گستردهای از این بابت در آذربایجان شرقی وجود دارد.
لطفینژاد، به رویکرد جدید دولت در مورد مشاغل اداری اشاره کرد و اظهار داشت: مشاغل خانگی اکنون محدود به برخی صنایع دستی نمیشود بلکه مجموعه گسترده از خدمات و تولید را شامل میشود و برخی وظایف اداری نیز از این پس در خانهها صورت میگیرد.
وی با اشاره به جایگاه جهانی مشاغل خانگی تاکید کرد: جایگاه مشاغل خانگی در سطح جهان جا افتاده است و بسیاری از صنایع در حال حاضر از درون خانهها هدایت میشود و این فرهنگ در داخل کشور نیز در حال جا افتادن است.
مدیر کل کار و امور اجتماعی آذربایجان شرقی افزود: در راستای حمایت از مشاغل خانگی پشتوانههای اقتصادی نیز برای این فعالیتها مورد نظر قرار گرفته است.
وی افزود: هدایت تسهیلات قرضالحسنه به سمت مشاغل خانگی از اهداف اداره کل کار و امور اجتماعی است و با توجه به حضور این اداره کل در جمع متولیان صندوق مهر امام رضا(ع) تلاش می شود تا از طریق این صندوق، وامهای قرضالحسنه در اختیار مشاغل خانگی قرار گیرد.
مدیرکل کار و امور اجتماعی آذربایجان شرقی افزود: البته از ظرفیت بانکهای دیگر نیز در این زمینه برای حمایت از مشاغل خانگی و اعطای وام نباید غفلت کرد.
نظر شما