پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ مرداد ۱۳۸۹، ۹:۳۴

یحیوی به مهر خبر داد:

موافقت با ایجاد 22 بیمارستان برای دانشگاه آزاد

موافقت با ایجاد 22 بیمارستان برای دانشگاه آزاد

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به لزوم افزایش تعداد بیمارستانهای دانشگاه آزاد برای توسعه رشته پزشکی گفت: با ایجاد 22 بیمارستان برای واحدهای پزشکی موافقت شد.

دکتر سید حسن یحیوی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برای توسعه رشته های علوم پزشکی نیاز است که در کنار واحدهای علوم پزشکی بیمارستان نیز وجود داشته باشد که به همین منظور با این تعداد بیمارستان موافقت اصولی به عمل آمده است.

یحیوی اضافه کرد: وقف دانشگاه آزاد هیچ دخالت و تاثیری در مالکیت بیمارستانها و یا مراکز درمانی که وابسته به واحدها هستند ندارد و نحوه آموزش و ارائه خدمات در این بیمارستانها همچمون گذشته خواهد بود.

کد خبر 1132672

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha