پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ مرداد ۱۳۸۹، ۹:۰۴

شورای ورزش در خوزستان راه اندازی شد

شورای ورزش در خوزستان راه اندازی شد

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیر کل تربیت بدنی استان خوزستان گفت: پس از سالها وقفه، شورای ورزش مجددا در استان خوزستان راه انداری شد تا دستگاه های مختلف استان برای ارتقای سطح ورزش استان هماهنگی بیشتری داشته باشند.

حمیدرضا گرشاسبی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: این شورا در طول سال‌های گذشته به دلایل مختلفی تعطیل شده بود ولی با هماهنگی به عمل آمده با استاندار خوزستان قرار شد این شورا مجددا به ریاست استاندار و دبیری مدیرکل تربیت بدنی راه اندازی شود.

وی افزود: سرمایه‌گذاری در ورزش توسط ادارات و دستگاه های مختلف استان باید هدفمند و آینده‌نگرانه باشد و دستگاه‌های مختلف دولتی و غیردولتی باید حضور پررنگی در ورزش ایفا کنند.

مدیر کل تربیت بدنی استان خوزستان هدفمند کردن و هماهنگ ساختن فعالیت‌های فرهنگی ورزشی مورد نیاز استان شامل ساخت و سازهای ورزشی و برگزاری مسابقات و جشنواره‌های ورزشی، ایجاد هماهنگی و نظارت برنامه‌های فرهنگی و ورزشی، حمایت و پشتیبانی‌های لازم و تلاش برای جذب حامیان مالی و بررسی مستمر وضعیت ورزش استان را از اهداف و شکل‌گیری و وظایف شورای ورزش  خوزستان ذکر کرد.

وی همچنین تصریح کرد: در مدت اخیر و با هماهنگی مدیران شرکت‌ها و کارخانجات از جمله فولاد خوزستان، ملی حفاری، آب و برق، پتروشیمی و نفت تیم کشتی فرنگی استان در لیگ برتر و دسته یک کشور به ترتیت تحت پوشش شرکت‌های ملی حفاری و فولاد اکسین و تیم‌های دو  و میدانی استان در لیگ برتر تحت پوشش شرکت فولاد خوزستان قرار گرفتند. 

وی یکی از اولویتهای اداره کل تربیت بدنی استان را طرح آمایش ورزش استان دانست و گفت: بر اساس این طرح در هر شهرستان برای رشته‌هایی که زمینه توسعه وجود دارد و می‌توان امکانات و اعتبارات ویژه‌ای در نظر گرفت به عنوان مثال اگر در شهرستان ایذه هشت رشته می‌توانند جوابگو باشند اولویت اعتبارات ورزشی ایذه به این هشت رشته اختصاص می‌یابد. 

گرشاسبی به تخلفات برخی از صاحبان اماکن ورزشی اشاره کرد و گفت: در این مدت با خیلی از تخلفات برخورد شده است و اطمینان داشته باشید نخواهیم گذاشت ریالی از پول ورزش استان هدر رود. 
کد خبر 1133063

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha