پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۳ مرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۴۸

کل منابع بانک ملی در آذربایجان شرقی مصرف شد

کل منابع بانک ملی در آذربایجان شرقی مصرف شد

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیر امور شعب بانک ملی آذربایجان شرقی اعلام کرد: امسال 100 درصد منابع این بانک در استان مصرف شده است.

علی علی‌نجاتی در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به اینکه چرا ارائه تسهیلات در آذربایجان شرقی سخت شده است، افزود: بر اساس استانداردهای موجود، هر بانک باید 30 درصد منابع خود را حفظ کند اما به دلیل تقاضای زیاد، بانک ملی تمام منابع خود را خرج کرده است.

به گفته وی، منابع این بانک صرف ارائه تسهیلات به مشتریان شده است.

نجاتی در پاسخ به اینکه چرا این بانک مجبور به مصرف تمام منابع خود شده است، اظهار داشت: متاسفانه فرهنگی در استان رایج است که بر اساس آن مردم پولهای خود را در بانکهای خارج از آذربایجان شرقی به ویژه در تهران سرمایه گذاری می کنند.

مدیر امور شعب بانک ملی آذربایجان شرقی تاکید کرد: باید بررسی شود که چرا سرمایه داران آذربایجان شرقی پول های خود را از استان خارج کرده و تمایلی برای نگهداری آن در داخل استان ندارند.

علی نجاتی با تاکید بر اینکه بانکها باید منابعی داشته باشند تا بتوانند به مردم تسهیلات ارائه کنند، تصریح کرد: وقتی اغلب سرمایه داران پولهای خود را از استان خارج می کنند قدرت مالی بانکهای آذربایجان شرقی در مقایسه با استانهای همطراز به شدت کاهش یافته و امکان ارائه تسهیلات وجود ندارد.

مدیر امور شعب بانک ملی آذربایجان شرقی یادآور شد: بر این اساس بانک ملی اصفهان 80 درصد منابع خود را صرف ارائه تسهیلات کرده است.

وی همچنین از نحوه درخواست وام از سوی مشتریان نیز انتقاد کرد و اظهار داشت: خیلی از وام های درخواستی در آذربایجان شرقی غیرواقعی است بطوریکه برای پروژه ای که با 50 میلیون تومان اجرا می شود درخواست وامی یک میلیارد تومانی می کنند.

نجاتی در پاسخ به اینکه به نظر وی دلیل خارج کردن پول توسط سرمایه داران از استان چیست، افزود: به نظر می رسد یکی از اصلی ترین دلایل موجود این است که این قشر احتمال می دهند منابع و میزان دارایی هایشان در بانکهای استان معلوم شود اما این ارقام در تهران مشخص نخواهد شد.

در این میان، اغلب فعالان اقتصادی در آذربایجان شرقی از "عدم برخورد مناسب با سرمایه گذاران" به شدت انتقاد داشته و برخورد نادرست عوامل دستگاه های مختلف اجرائی را مهمترین عامل فرار سرمایه از استان می دانند.

کد خبر 1133181

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha