اردشیر روحی ماسوله در گفتگو با مهر در خصوص کاشت لاین برنج امید بخش در استان گیلان افزود: از هر هکتار این برنج 8 تا 9.5 هکتار شلتوک برنج به دست می آید و سطح عملکرد آن 2 برابر و نیم برنج معمولی است.
وی تصریح کرد: این نوع برنج در هر هکتار 4.5 تن برنج سفید می دهد که در حال حاضر در 160 نقطه کشت شده است که با برداشت آن، انقلابی در میزان تولید و کشت برنج بوجود می آید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان در خصوص قیمت تضمینی برنج اظهار داشت: سه سناریوی قیمتی برای ارقام پرمحصول و بومی از سوی سازمان ارایه شده است که در جلسه امروز با حضور وزیربازرگانی، معاونت تولیدات گیاهی وزارت جهاد کشاورزی، معاون استاندار و دیگر مسئولان در خصوص آن تصمیم گیری خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد : قیمت ارقام بومی را عرضه و تقاضا در بازار مشخص می کند و قیمت ارقام پرمحصول نیز از قیمت تضمینی اعلام شده در بازار بالاتر است و کشاورز می تواند به هر کدام از طرفین محصول خود را بفروشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان تصریح کرد: قیمت تضمینی برنج خزر هر کیلو گرم 1350 تومان است که در بازار این نوع برنج 1500 تومان خرید و فروش می شود، همچنین قیمت برنج هاشمی هر کیلوگرم 2200 تومان است.
روحی ماسوله میزان تولید امسال را بیش از یک میلیون و 100 هزار تن شلتوک عنوان کرد و افزود: از این تعداد شلتوک حدود 726 هزار تن برنج سفید حاصل می شود.
نظر شما