به گزارش خبرنگار مهر در خرمشهر، در حکم انتصاب سرپرست دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر ضمن اشاره به لزوم جلب مشارکت مسئولین و بهره مندی از تجارب اعضای هیئت علمی این دانشگاه، بر ضرورت حفظ بیت المال و اعمال سیاستهای موثر به منظور صرفه جویی در هزینه ها و رعایت دقیق مقررات و تلاش در جهت تربیت دانش آموختگانی قانون پذیر با نگرش ارزشی و معنوی تاکید شده است.
همچنین وزیر علوم، طی نامه ای جداگانه از خدمات دکتر پرویز باورصاد رئیس سابق دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در طول مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
هدف از تاسیس این دانشگاه که در شهرستان خرمشهر واقع شده است، تعلیم تربیت نیروهای متخصص در رشته های علوم و فنون دریایی و دریانوردی، انجام فعالیتهای پژوهشی مربوط و همسو با ضوابط و استانداردهای ملی و بین المللی است.
دانشکده علوم دریایی و اقیانوسی، اولین دانشکده ای بود که با شروع فعالیت مجدد دانشگاه راه اندازی گردید. ابتدا با نام دانشکده علوم دریایی و به عنوان یکی از دانشکده های زیر مجموعه دانشگاه شهید چمران اهواز و در مجتمع شهر دانشگاهی اهواز در محل کنونی دبیرستان دانشگاه در سال 1372 و با پذیرش تعداد 10 نفر دانشجو در دو رشته بیولوژی ماهیان دریا و فیزیک دریا در مقطع کارشناسی ارشد فعالیت خود را آغاز کرد و در سال 1377 در رشته زیست دریا در مقطع کارشناسی اقدام به پذیرش دانشجو کرد. در سال 1377 از اهواز به خرمشهر منتقل شده و به عنوان شاخه جنوبی دانشگاه شهید چمران در محل کنونی دانشگاه به فعالیت خود ادامه داد.
نظر شما