پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ مرداد ۱۳۸۹، ۹:۲۶

5 ماه پس از افتتاح رئیس جمهور/

صحن غربی حرم حضرت معصومه (س) همچنان تکمیل نیست

صحن غربی حرم حضرت معصومه (س) همچنان تکمیل نیست

قم - خبرگزاری مهر: 27 اسفند‌ماه سال 88 رئیس جمهور طی سفری یک روزه به قم صحن غربی حرم مطهر حضرت معصومه‌(س) را افتتاح کرد و حتی پیشنهاد داد اسم آن را به جواد الائمه(ع) تغیییر دهند ولی این صحن پس از گذشت 5 ماه همچنان آماده بهره‌برداری نیست.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، با افتتاح این صحن که در سمت غربی حرم، بر روی رودخانه و حدفاصل پل آهنچی و پل بازارچه ساخته شد مساحت حرم مطهر کریمه اهل بیت (ع) 20 هزار متر مربع افزایش یافت و علاوه بر اتصال خیابان‌ ساحلی و حرم مطهر عبور و مرور زائرین و اهالی در اطراف حرم نیز آسان شد.

اما از همان فردای روز افتتاحیه نیمی از این صحن مجددا مسدود شد. ابتدا گمان‌ها بر این بود که پروژه تمام شده است و کارگران تنها در حال رفع نواقص برجای مانده هستند و بزودی تمامی صحن بازگشایی خواهد شد. اما پس از گذشت 5 ماه همچنان این صحن نیمه کاره و ناقص باقی مانده است.

مرتضی شیخ الاسلام، سرپرست تیم نظارت بر پروژه‌های توسعه حرم مطهر، عملیات عمرانی باقی مانده صحن غربی را تنها دو درصد می‌داند در حالی که عوامل اجرایی این مقدار را به غیر از رفع نواقص باقی مانده ، 10 درصد اعلام می‌کنند.

البته هر دو گروه با یکدیگر در اتمام کار تا پایان شهریورماه اتفاق نظر دارند.

به این ترتیب اگر امور روند طبیعی خود را طی کنند 6 ماه پس از افتتاح رسمی رئیس جمهور، صحن غربی یا همان جوادالائمه(ع) به بهره‌برداری کامل می‌رسد.

هنگامی که برای کسب اطلاعاتی از وضعیت فعلی طرح به سرپرست کارگاه ساخت این صحن مراجعه شد وی از هرگونه اظهار نظری خودداری کرد و دلیل این مسئله را جلوگیری از بروز هرگونه مشکل سیاسی برای شرکت مجری و پیشرفت طرح عنوان کرد.

با این حال شنیده‌ها حاکی از آن است که علاوه بر هزینه‌ای که صرف افتتاح این پروژه شد، پس از افتتاح زودهنگام آن دستگاه‌های دولتی نسبت به تزریق اعتبارات برای ادامه این طرح بی‌میل شدند و در این زمینه کم‌کاری می‌کنند که این مسئله موجب ضررهای فراوانی برای شرکت مجری شده است.

با این حال به نظر می‌رسد افتتاح پروژه‌ها قبل از اتمام آن به بیماری مزمنی در بین مسئولین تبدیل شده است که حتی در روند اجرایی امور نیز تاثیر منفی به همراه دارد و موجب بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی بین مردم و مسئولین شده و می‌شود.

کد خبر 1134134

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha