پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ مرداد ۱۳۸۹، ۱۲:۴۵

مهلت دریافت آثار جشنواره هنرهای تجسمی دامون‌فر تمدید شد

مهلت دریافت آثار جشنواره هنرهای تجسمی دامون‌فر تمدید شد

مهلت دریافت آثار برای حضور در سومین جشنواره هنرهای تجسمی دامون فر با حداکثر سه اثر هنری روی CD تا 14 شهریور تمدید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سومین دوسالانه جشنواره هنرهای تجسمی دامون فر، ویژه جوانان زیر 25 سال، 16 مهر در نگارخانه پردیس پارک ملت آغاز به کار می‌کند.

سیف الله پویا راد، مدیر جشنواره هنرهای تجسمی دامون فر گفت: سومین دوره  این جشنواره با رویکرد نقاشی، طراحی، پوستر و تصویرسازی برپا می شود و همچنان براساس هدف گذاری شورای سیاست گذاری این جشنواره، تنها جوانان زیر 25 سال می توانند در این رویداد ملی شرکت کنند.

وی گفت: فراخوان شرکت در این جشنواره که شامل مقررات، توضیحات مراحل داوری، معرفی جوایز و فرم شرکت است،  انتشار یافته است و هنرمندان علاقه مند که 25 سال تمام دارند می توانند حداکثر سه اثر در زمینه های یادشده (نقاشی، طراحی، پوستر، تصویرسازی) را روی CD حداکثر تا 14شهریور به نشانی دبیرخانه خ میرداماد، بین خ ولیعصر و جردن، بازار بزرگ میرداماد، طبقه اول واحد 106 تحویل دهند. پیش از این آخرین مهلت ارسال آثار 21 مرداد اعلام شده بود.

مدیر جشنواره هنرهای تجسمی دامون فر اعلام کرد: موضوع و تکنیک آثار متقاضی در این جشنواره "آزاد" است. حداکثر ضلع آثار ارسالی باید 180 سانتی متر و آثاری که در مرحله نخست روی CD ارسال می شود باید در دو سال اخیر خلق شده باشند.

پویا راد عنوان کرد: همچون دو دوره گذشته جایز نفر نخست جشنواره سفر به آلمان و شرکت در جشن 250 سالگی فابرکاستل و بهره مندی از آکادمی هنر فابرکاستل است. جایزه های نفر دوم تا ششم جشنواره نیز نقدی خواهد بود و در تلاش هستیم جوایزی برای بخشهای مختلف درنظر گیریم.

جشنواره هنرهای تجسمی دامون فر ویژه جوانان زیر 25 سال، سال 85 آغاز به کار کرد. تا کنون بالغ بر سه هزار نفر با بیش از هفت هزار اثر در دو دوره گذشته این رویداد شرکت کرده اند.
 

کد خبر 1134707

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha