پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۵ مرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۲۹

رحمانی:

فعالیت تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در قم توسعه می‌یابد‌

فعالیت تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در قم توسعه می‌یابد‌

قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل کار و امور اجتماعی استان قم از توسعه فعالیت تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در قم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حسن رحمانی قبل از ظهر دوشنبه در دیدار با جمعی از اعضای هیئت مدیره و بازرسین کانون انجمن‌های صنفی کارگری حرف استان که در اداره کل کار قم برگزار شد، هدف از تشکیل این کانون را رونق و توسعه فعالیت تشکل‌های کارگری دانست.
 
وی در ادامه افزود: در  اجرای سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی مبنی بر اجرای خصوصی سازی و کوچک سازی دولت و در راستای کاهش هزینه‌ها، وزارت کار و امور اجتماعی به دنبال تقویت و شکوفایی فعالیت تشکل و انجمن‌های کارگری و کارفرمایی است و به همین منظور در جهت تقویت این نهادها ما شاهد حمایت‌های مادی و معنوی به این عزیزان هستیم تا با فعال‌تر شدن آنها و انجام تعاملات بین بخشی در تحقق آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی نقش خود را ایفا کنیم.

مدیرکل کار و امور اجتماعی قم با اشاره به لزوم ایجاد تعامل مثبت و سازنده میان تشکل‌های کارگری - کارفرمایی جهت ایجاد رونق اقتصادی در کارخانجات و جلوگیری از رکود صنعتی، از نمایندگان کانون انجمن‌های صنفی کارگری حرف استان خواست تا در این زمینه  قدم‌های جدی و جدیدتری بردارند.

رحمانی در این دیدار ضمن استماع مسائل و مشکلات اعضای حاضر در جلسه، جهت حل مشکلات و اجرایی کردن  پیشنهادات ارائه شده که قابلیت اجرایی دارند نیز قول مساعد داد.

کد خبر 1134920

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha