پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ مرداد ۱۳۸۹، ۱۷:۴۹

50 میلیارد ریال برای توسعه راههای روستایی اردبیل اختصاص یافت

50 میلیارد ریال برای توسعه راههای روستایی اردبیل اختصاص یافت

اردبیل - خبرگزاری مهر: نماینده مردم اردبیل در مجلس از اختصاص 50 میلیارد ریال برای توسعه راههای روستایی شهرستانهای اردبیل، نیر، نمین و سرعین در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، قاسم محمدی بعد از ظهر دوشنبه در بازدید از پروژه های تقاطع غیر همسطح و راههای روستایی شهر نمین اظهار داشت: اعتبار این پروژه از محل بودجة نقاط حادثه ساز و حمل و نقل و راهداری استان تامین شده است.

وی افزود: از این اعتبار برای حذف پیچهای خطرناک راه روستاهای گرمه چشمه، نیارق و سوها و همچنین برای آسفالت راه اصلاح شده آرخازلو و قره تپه و تأمین اعتبارات راههای گللو و اولاغان هزینه خواهد شد.

نماینده مردم اردبیل، نیر و نمین در مجلس به تأمین اعتبار لایروبی بند آبی روستای گللو از توابع نمین تاکید کرد و ابراز داشت: عملیاتی شدن این پروژه در کوتاه ترین زمان ممکن توسط راه و ترابری شهرستان نمین ضروری است.

وی در بازدید از تقاطع غیرهمسطح ورودی نمین نیز با بررسی مشکلات این پروژه اضافه کرد: افزایش اعتبارات این طرح و نیز اختصاص مبلغی از اعتبار 50 میلیاردی اخذ شده از وزرات راه به تأمین اعتبار آن نیازمند مشارکت و همکاری است.
 
رئیس اداره راه و ترابری شهرستان نیز نیز در این بازدید با بیان اینکه برای تکمیل و بهره برداری از پروژه تقاطع غیر همسطح شهر نمین به اعتباری بالغ بر 35 میلیارد ریال نیاز می باشد، اظهار داشت: عملیلات اجرایی این پروژه از اردیبهشت ماه امسال آغاز شده است.

علی نیکنام با اشاره به پیشرفت فیزیکی 60 درصدی این پروژه، خواستار کمک به تأمین اعتبارات آن از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی شد.

وی متذکر شد: این پروژه با پل دو دهانه 27 متری و تیرهای بتنی، دارای تقاطع چهار طرفه کامل در حال اجرا می باشد و پیش بینی می شود تا سه ماهه اول سال 90 افتتاح و به بهره برداری برسد.

کد خبر 1135003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha