پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ مرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۴۶

نمایندگی نظام مهندسی در شهرستانهای خراسان رضوی تاسیس می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان ‌رضوی گفت: سازمان نظام مهندسی دفاتر نمایندگی خود را در شهرستان‌ها جهت نظارت و کنترل بر ساخت و ساز تاسیس می کند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، مهندس اخوان عبدالهیان امروز در مراسم افتتاح نمایندگی سازمان نظام مهندسی طرقبه با بیان این مطلب افزود: با ایجاد نمایندگی نظام مهندسی کیفیت ساخت و ساز‌ها ارتقا می‌یابد و با تاسیس نمایندگی تعامل با کانون کاردان‌ها برای حضور مناسب‌تر در شهرستان‌ها ارتقاء می یابد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان ‌رضوی گفت:17 دفتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی در شهرستانهای استان خراسان  تاسیس خواهد شد.

در ادامه این مراسم مدیر کل دفتر فنی استانداری خراسان‌رضوی اظهارداشت: نظام مهندسی تا کنون وظیفه کنترل کیفیت را بر عهده داشته است که با سمت و سوی جدید می‌بایستی با نگاهی ویژه به سمت مدیریت کیفیت حرکت نماید.

واحدی با اشاره به قانون جامع مهندسی کشور گفت : در آینده حرفه‌های گوناگون مهندسی نظام بندی می‌شوند و سه شاخص اصلی که انتظار می‌رود در نظام مهندسی آورده شده ؛ نخست تفکر سیستمی، دوم تفکر فرایندگرایی و سوم حاکمیت نتیجه گرایی است که اگر در نظام مهندسی کشور دیده شوند مهندسی کشور تبدیل به یک نظام منسجم و هماهنگ شود.

واحدی؛ برنامه ریزی، تنظیم و کنترل را جزء مدیریت کیفیت در ساخت و ساز عنوان کرد و افزود: شهرستان طرقبه و شاندیز از نقاط حساس گردشگری کشور است که از ظرفیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی مجموعه بین المللی گردشگری هفت هزار هکتاری شاندیز، شهر تمدن‌ها و تله کابین زشک را از مجموعه‌های در حال احداث این شهرستان نام برد و گفت: توجه به نیروی بومی، مشارکت کانون کاردان‌ها با محوریت نظام مهندسی و استفاده از نیروی ذی‌صلاح و همچنین فرایندی نمودن کارها در دفاتر مهندسی از عمده فعالیتهای اجرایی شدن طرحهای مذکور است.

کد خبر 1135281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha