پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ مرداد ۱۳۸۹، ۹:۰۵

در گفتگو با مهر عنوان شد:

گرد و غبار باعث موج مهاجرت در ایلام شد

گرد و غبار باعث موج مهاجرت در ایلام شد

ایلام - خبرگزاری مهر: نماینده مردم ایلام در مجلس گفت: گرد و غبار باعث آغاز موج جدیدی از مهاجرت در ایلام شده است.

علی عزتی در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام اظهار داشت: کاری که هشت سال جنگ تحمیلی نتوانست با مردم جنگ زده ایلام کند، آلودگی هوا کرد و هم اکنون مردم زیادی در حال مهاجرت از ایلام هستند.

چهارماه و ثبت 17 روز هوای ناسالم در ایلام

وی بیان داشت: هرچند گرد و غبار وارد شده از کشورهای عراق و سوریه 20 استان کشور را درگیر کرده، اما در چهار ماهه اول امسال استان ایلام 17 روز به خاطر گرد و غبار در شرایط اضطرار بوده است و این یعنی رسیدن غلظت ذرات معلق در هوا به 250 میکروگرم در متر مکعب.

عزتی بیان داشت: استان ایلام به دلیل اینکه بیشترین مرز را با عراق دارد با بحران شدید آلودگی و غبارآلود بودن آسمانش مواجه است؛ به گونه ای که در طول سال 70 تا 80 درصد از روزهای سال با این مشکل روبه رو هستیم.

نفس کشیدن هم برای ایلام سخت شده است

به گفته نماینده ایلام، این شرایط نه تنها عملکرد کشاورزان و دامداران منطقه را به شدت تحت تاثیر قرار داده، حتی نفس کشیدن را هم برای مردم سخت کرده است.

عزتی ادامه داد: مردم ما برابر شواهد و اسنادی که وجود دارد، جزو تنها استانی هستند که باوجود جنگ و تهدیدهای توپ ها و تانک ها مهاجرت نکردند، ولی امروز به دلیل این مشکل تعداد زیادی از مردم که عزیزانشان با مشکل تنفسی رو به رو هستند دارند مهاجرت می کنند و بقیه هم که نمی روند توان مالی ندارند.

این مسئول اظهار داشت: آلودگی هوا چند سالی است که در ایلام تبدیل به مشکل روزمره شده و دیگر اختلال در نشست و برخاست تک هواپیمای فرودگاه کوچک این شهر چندان مهم نیست چون غبار آلودگی هوا آدم ها را با درد قلب و سینه به بیمارستان می فرستد.

عزتی افزود: از تعداد آسیب دیدگان آمار مشخصی نیست اما مدتی پیش که به همراه معاون وزیر بهداشت به حوزه انتخابیه سر زده خیلی از مراجعان به بیمارستان از آلودگی هوا به هوای بیمارستان پناه آورده بودند.

نماینده مردم ایلام در مجلس تصریح کرد: هرچند که آلودگی هوای ایلام موضوعی فراملی است، اما انتظار از مدیران این بود که بیشتر تلاش کنند البته می دانیم که رئیس سازمان محیط زیست تلاش های خوبی انجام داده است.

با این همه به نظر می رسد تا زمانی که این طرح ها به پایان برسد، مردم ایلام به گفته عزتی باید همچنان با این مشکل بسازند مشکلی که "مردم را زندانی کرده در خانه هاشان"

کد خبر 1135282

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha