علیرضا صالحی درگفتگو با خبرنگارمهر، در مورد اینکه اساسا فیفا به منازعات داخلی فوتبال در کشور رسیدگی می کند یا نه و آیا پرونده شکایت علی دایی از فدراسیون فوتبال فابلیت طرح در کمیته قضایی فیفا را دارد یا نه، اظهار داشت : مطابق ماده 64 اساسنامه فدراسیون فوتبال درصورتیکه هریک از طرفین دعوی نسبت به رای صادره از سوی رکن قضایی فدراسیون های ملی معترض باشند ، می توانند جهت قضاوت نهایی به فیفا مراجعه کنند .
صالحی اضافه کرد: قضاوت درمورد اینکه پرونده های ارجاعی تا چه اندازه قابلیت رسیدگی دارد برعهده خود فیفاست و کمیته قضایی این مجموعه صلاحیت دخالت در چنین پرونده هایی را تعیین می کند.
وی با بیان اینکه طرح چنین پرونده ای به فیفا تابحال درفوتبال ایران سابقه نداشته و برای نخستین بار بحث شکایت یک مربی ایرانی از فدراسیون ملی درکمیته قضایی فیفا مطرح می شود، اظهار داشت: پیش از این پرونده های ارجاعی به فیفا بین فدراسیون ها و یا باشگاه های داخلی با مربیانی بوده که تابعیت ایرانی نداشته اند ولی طرح چنین شکایتی که طرفین آن متعلق به ایران باشند درسطح فیفا بی سابقه است و باید دید فدراسیون بین المللی فوتبال به اینگونه پرونده ها رسیدگی خواهد کرد یا نه.
رئیس کمیته استیناف فدراسیون فوتبال درپایان باردیگرتصریح کرد : اعضای این کمیته با توجه به مستندات و قراردادهای مورد توافق در مورد پرونده علی دایی و فدراسیون فوتبال به اعلام رای پرداخته و با قدرت و قوت از رای خود دفاع می کند و این مجال برای دایی وجود دارد که درصورتیکه احساس می کند حقش در این پرونده اعاده نشده می تواند آن را به قضاوت فیفا بگذارد.
نظر شما