یاسمن شیریان در گفتگو با خبرنگار اعزامی مهر به سنگاپور سطح برگزاری بازیهای المپیک نوجوانان در شته تیراندازی با کمان را بالا توصیف کرد و اظهارداشت: امتیاز بسیاری از شرکت کنندگان به رکوردهای جهانی بزرگسالان این رشته نزدیک است. در کل سطح مسابقات خیلی خوب است.
وی تصریح کرد: البته محل برگزاری باران شاهد بارش باران و وزش باد بود. این مسئله رقابتها را تحت تاثیر قرار داد با این وجود هیچ یک از رکوردها پایئن نیامد.
تنها نماینده کشورمان در رشته تیراندازی با کمان بازیهای المپیک نوجوانان با اشاره به ناکامی خود از صعود به مرحله دوم این رقابتها ادامه داد: نمایندگان کشورهایی مانند چین، کرهجنوبی و استرالیا خیلی خوب بودند. در میان این ورزشکاران تلاش من نتیجهای نداشت.
شیریان تاکید کرد: البته از خودم توقع زیادی نداشتم چون میدانستم صعود نمیکنم. البته وجدانم راحت است چون واقعا تلاش کردم. هیچ کوتاهی نداشتم.
این تیرانداز نوجوان کشورمان ابراز امیدواری کرد که با پیگیری منظم و جدی تمریناتش بتواند به موفقیتهای بزرگی دست یابد.
یاسمن شیریان امروز چهارشنبه در مرحله حذفی رقابتهای تیراندازی با کمان مقابل "ایزابل وی هارمر" از آلمان با نتیجه 6 بر 2 شکست خورد و از راهیابی به مرحله دوم بازماند.
نخستین دوره بازیهای المپیک نوجوانان با حضور 3600 ورزشکار 14 تا 18 سال از 204 کشور جهان در 26 رشته ورزشی از تاریخ 24 مرداد ماه آغاز و 4 شهریور ماه به پایان میرسد.
نظر شما