پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ مرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۰۰

طرحهای افتتاحی تعاون گلستان 8.5 برابر رشد یافت

طرحهای افتتاحی تعاون گلستان 8.5 برابر رشد یافت

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل تعاون گلستان با اشاره به 24 طرح افتتاح شده در هفته تعاون سال گذشته، افزود: طرحهای قابل افتتاح هفته تعاون سالجاری در استان 8.5 برابر نسبت به سال قبل رشد یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، علیرضا بصیری پیش از ظهر چهارشنبه در ستاد هفته تعاون در استان با اشاره به تشکیل تعاونی های جدید در سال جاری، گفت: امسال 202 طرح قابل افتتاح در هفته تعاون در نظرگرفته شده است.

وی ارائه برنامه های پیش بینی شده به مناسبت هفته تعاون و بحث و تبادل و  انجام هماهنگی های لازم در جهت اجرای آن را از جمله اهداف تشکیل ستاد تعاون اعلام کرد.

 قدرت الله عابدی، معاون برنامه ریزی استانداری گلستان نیز فعالیت های صورت گرفته در بخش تعاون استان را قابل توجه ارزیابی و خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه های اجرایی به ویژه بخشهای اقتصادی استان به تحقق سیاستهای بخش تعاون کمک کنند.

وی برگزاری نمایشگاه صنایع دستی در هفته تعاون را مثبت ارزیابی کرد و افزود: برگزاری نمایشگاه هایی از این دست در نشان دادن توانمندی های تعاون استان ضروری است و در صورت بازخورد مناسب، این نمایشگاه ها توسعه خواهند یافت.
 
عابدی تعیین کمیته ای جهت ارزیابی برگزاری هفته تعاون را ضروری خواند و اذعان داشت: امسال " سند هفته تعاون استان گلستان در سال 89 " تهیه شود.
کد خبر 1136126

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha