اصغر باقری در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: از زمان تاسیس تاکنون هزار و ۶۳ کودک و نوجوان مشمول خدمات دفتر شبه خانواده در استان ساماندهی شده است.
وی اظهار داشت: این کودکان در زمان تحویل به بهزیستی فاقد سواد بودند که در این مراکز در مدت زمانی کوتاه مقاطع ابتدایی و راهنمایی را با معدل بالا پشت سرگذاشته و وارد مقاطع تحصیلی بالاتر می شوند.
وی خاطرنشان کرد: این کودکان در رشته های ورزشی مختلف، المپیادهای علمی، مسابقات فرهنگی و قرآنی صاحب عنوان هستند.
مدیرکل بهزیستی گلستان گفت: دفترشبه خانواده بهزیستی استان براساس شاخص عملکرد بهزیستی کشور با کسب بالاترین امتیاز به کسب رتبه اول درسطح کشور نایل شد.
باقری افزود: یکی از مهمترین وظایف سازمان بهزیستی که البته بیشتر مردم هم بهزیستی را با این وظیفه میشناسند، سرپرستی فرزندان بی سرپرست است.
وی اظهار داشت: در سراسر استان ۲۵ مرکز دولتی و خصوصی وجود دارد که در سنین مختلف به نگهداری از دختران و پسرانی مشغول هستند که بنا به دلایلی یا سرپرست قانونی خود را از دست دادهاند و یا سرپرست آنها صلاحیت نگهداری ازاین فرزندان را ندارد.
وی خاطرنشان کرد: دراین صورت این مراکز دولتی و یا مراکز خصوصی تحت نظارت سازمان وارد عمل میشوند و تا سن ۱۸ سالگی وظیفه حمایت و سرپرستی از این فرزندان را بر عهده میگیرند و زمانیکه فرزندان به سن ۱۸ سالگی میرسند به اصطلاح از مرکز ترخیص میشوند.
وی اظهار داشت: از جمله ملاکهای موفقیت مراکز شبه خانواده، نظارت کارشناسان استان بر خانواده و خانه ها، کوچک سازی خانه ها، تعداد فرزندان ترخیصی، پرداخت یارانه از منابع استانی، فرزندان دانشجو، فرزندخواندگی، حمایت های پس از ترخیص و…است.
نظر شما