به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مطبوعات مالزی، ذوالحسنان نجیب بهارالدین افزود: علاوه بر مواد مخدر کشف شده 5 دستگاه خودرو و مقدار زیادی وجوه نقد از کشورهای چین، تایوان، هنگ کنگ، آمریکا، کامبوج نیز کشف و ضبط شد.
به گفته وی اعضای این باند 17 نفره که 3 تن از آنها زن بودند را 4 تایوانی 3 سنگاپوری یک اندونزیایی و 9 مالزیایی تشکیل می دادند.
بهارالدین گفت: این قاچاقچیان که سن آنها بین 28 تا 74 می باشد مواد مخدر را در 60 عدد مجسمه مانکن جاسازی کرده بودند.
وی افزود: بیش از 820 هزار قرص"ارامین 5" و نیز 15 کیلوگرم "کتامین" کشف و ضبط شد. کتامین اخیرا به عنوان داروی کلوپهای شبانه شناخته شده و در شب نشینی ها مورد استفاده قرار می گیرد.
کوالالامپور - دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرق اسیا: رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر مالزی اعلام کرد یک محموله 4 میلیون دلاری را از یک باند بزرگ قاچاق بین المللی کشف و ضبط کرد.
کد خبر 1136460
نظر شما