به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان آیت الله سید یوسف طباطبائینژاد در خطبههای این هفته نماز جمعه اصفهان افزود: دشمنیها در طول 30 سال انقلاب برای جمهوری اسلامی ایران یک نعمت بوده است چرا که این امر در نهایت عامل پیشرفت نظام اسلامی شده است.
وی در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به میلاد امام حسن مجتبی (ع) تصریح کرد: این امام همام در صدقه دادن و عبادت بسیار جدی بودند و به درستی روز میلاد ایشان را روز اکرام ایتام نامیدهاند.
طباطبائینژاد با اشاره به اینکه 30 مردادماه نیز روز جهانی مسجد است، بیان داشت: در سال 1314 در چنین روزی به دستور رضا شاه مردمی که علیه بیحجابی در مسجد گوهرشاد تجمع کرده بودند به گلوله بسته شدند.
امام جمعه اصفهان تاکید کرد: همچنین در سال 1973 میلادی در چنین روزی، رژیم صهیونیستی مسجدالاقصی را به آتش کشید تا آثار اسلام را از این منطقه پاک نماید.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به روز صنعت دفاعی کشور، اضافه کرد: یکی از پیشرفتهای جمهوری اسلامی ایران در چند سال اخیر پیشرفت در بخش صنایع به ویژه صنایع دفاعی بوده است.
طباطبایینژاد گفت: در طول 30 سال انقلاب قدمهای خوبی برای پیشرفت نظام برداشته شده که ثمره آن را در بخش صنعت کشور به خوبی مشاهده میکنیم.
وی افزود: تحریمها هیچ اثری روی پیشرفت ایران اسلامی نداشته است و سبب شکوفایی استعدادها نیز شده است.
نظر شما