پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ شهریور ۱۳۸۳، ۱۵:۲۱

ميزان توليد انواع آبزيان در قم به بيش از 454 تن افزايش مي يابد

توليد ماهيان گرمابي در سالجاري با 16 تن افزايش نسبت به سال قبل به 95 تن مي رسد.

به گزارش خبر گزاري مهر به نقل از روابط عمومي و  بين الملل شيلات ايران مهندس عليرضا جوانمردي مدير شيلات قم  با اشاره به رشد  چشمگير توليدات محصولات  شيلاتي طي سالهاي اخير افزود: توليد ماهيان گرمابي در سال 1379 از 4/25 تن به  بيش از 79 تن در سال 82 و پيش بيني توليد 95 تن  در سال 1383 خواهد رسيد.
وي افزود: ميزان توليد ماهيان سرد آبي نيز از 7/25 تن در سال 1379 به 178 تن در سال 1382 رسيده و پيش بيني مي شود توليد ماهيان سرد آبي  توليد ماهيان سرد آبي به 320 تن در سال 83 افزايش يابد.
به گفته وي با توجه به روند رو به رشد توليد محصولات شيلاتي در استان قم و ظرفيتهاي موجود  در صورت  ايجاد بستر لازم جهت توسعه آبزيان در پايان برنامه چهارم توسعه ، ميزان انواع توليد آبزيان در استان به بيش از 2000 تن در سال افزايش مي يابد.
مدير شيلات قم تسهيلات بانكي اخذ شده تا پايان سال 82 را 6992 ميليون ريال عنوان كرد و افزود: از اين ميزان 5171 ميليون ريال  مربوط  به تسهيلات ثابت و مابقي به تسهيلات سرمايه در گردش اختصاص دارد و بر اساس پيش بيني  صورت گرفته اين ميزان به 9800 ميليون ريال تا پايان سال 83 افزايش خواهد يافت.
وي اجراي پروژه هاي ماهيان خاوياري  را موفق دانست و گفت: ماهيان خاوياري به خصوص گونه هاي  فيل ماهي از با ارزش ترين  آبزيان درياي خزر محسوب مي شوند. 
 گفتني است در حال حاضرمتوسط سرانه مصرف آبزيان در كشور شش كيلوگرم  و در استان قم به 18 كيلو گرم رسيده است وپيش بيني مي شود  در پايان برناه سوم توسعه اين ميزان در استان قم به 5/2 كيلوگرم برسد.

کد خبر 113712

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha