پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ مرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۴۲

مطالبات معوقه بانکهای همدان 4500 میلیارد ریال اعلام شد

مطالبات معوقه بانکهای همدان 4500 میلیارد ریال اعلام شد

همدان - خبرگزاری مهر: دبیر مجمع بانکهای استان همدان گفت: مطالبات معوقه بانکهای استان همدان چهار هزار و 500 میلیارد ریال است که با مدیریت صحیح آن نیاز نقدینگی استان برطرف می‌شود.

روح‌الله لحرابیان در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با بیان اینکه بانکهای استان همدان در اعطای تسهیلات رتبه 16 کشور را دارا هستند، افزود: مجموع سپرده‌های استان همدان 16 هزار و 879 میلیارد ریال است که در این زمینه نیز رتبه 19 کشور را داراست.

لحرابیان با اشاره به اینکه از مجموع سپرده‌های بانکهای استان همدان 86 درصد قابل استفاده برای اعطای تسهیلات است، گفت: مجموع بانکهای استان همدان 20 هزار و 400 میلیارد ریال تسهیلات ارائه داده اند.

وی تسهیلات ارائه شده بانکهای استان همدان در بخش صنعت را 19 و هفت دهم درصد و کشاورزی را 24 و هفت دهم درصد ذکر کرد و اظهار داشت: مجموع بانکهای سطح استان همدان 341 واحد بانکی است و سپرده‌های شبکه‌های بانکی در سال گذشته 24 و دو دهم درصد افزایش داشته است.

دبیر مجمع بانکهای استان همدان با بیان اینکه 17 و نیم درصد سپرده‌ها از بانکهای خصوصی است، افزود: مجموع سپرده‌های بانکهای خصوصی سال جاری 17 هزار و 473 میلیارد ریال است.

کد خبر 1137278

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha