۳۰ مرداد ۱۳۸۹، ۱۳:۲۸

مرتضوی:

وضعیت اطلاع رسانی وزارت کشور را مثبت نمی دانم/ قانون جامع احزاب در مراحل پایانی است

وضعیت اطلاع رسانی وزارت کشور را مثبت نمی دانم/ قانون جامع احزاب در مراحل پایانی است

معاون سیاسی وزیر کشور با مثبت ندانستن وضعیت اطلاع رسانی در این وزارتخانه گفت: لازم است ارتباطات گسترده تری انجام دهیم اما اقدامات صورت گرفته در بخش اطلاع رسانی از سوی روابط عمومی و دیگر بخش ها درخور توجه بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، صولت مرتضوی در نشست خبری امروز شنبه خود که در وزارت کشور برگزار شد در پاسخ به سئوال خبرنگاری که پرسید با توجه به اینکه فعالیت تشکل های سیاسی بدون مجوزغیرقانونی است پس چگونه جامعه روحانیت مبارز فعالیت می کند، افزود: جامعه روحانیت مبارز صرفا یک تشکل سیاسی صرف نیست که نیاز به اخذ مجوز داشته باشد بلکه یک تشکل فرهنگی و مذهبی است و تاکنون نیز از کمیسیون ماده 10 احزاب تقاضایی برای اخذ مجوز نکرده است.

وی  ادامه داد: چنانچه این تشکل بخواهد فعالیت سیاسی انجام بدهد باید تقاضای مجوز کنند و آنگاه کمیسیون ماده 10 احزاب مجوز آن را بررسی خواهد کرد.

وی در پاسخ به سئوال مجدد خبرنگاری مبنی براینکه جامعه روحانیت مبارز اکنون بیشتر در حوزه سیاسی فعالیت می کند گفت: اینکه این تشکل در چه حوزه ای فعالیت می کنند را باید از خودشان سئوال کنید اما این تشکل بیشتر فعالیت علمی ، فرهنگی و مذهبی دارد.

معاون سیاسی وزیر کشور در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری که پرسید وزارت کشور بارها گفته است در لایحه اصلاح قانون احزاب از احزاب و تشکل های مختلف پیشنهاد گرفته است این احزاب کدام هستند افزود: اسامی آنها در خاطرم نیست و لزومی ندارد که نام آنها را بگوییم اما وزارت کشورهم پایگاه اطلاع رسانی این وزارتخانه ومصاحبه های انجام شده از صاحب نظران و احزاب نظراتشان را برای بازنگری در اصلاح قانون احزاب پرسیده و پس از آن جمع بندی های لازم را به صورت لایحه برای ارائه به دولت و مجلس آماده کرده است.

مرتضوی در پاسخ خبرنگاری که پرسید ارزیابی شما از اطلاع رسانی وزارت کشور چیست،گفت: من وضعیت اطلاع رسانی را به عنوان رئیس شورای اطلاع رسانی وزارت کشور مثبت نمی دانم چرا که لازم است ارتباطات گسترده تری انجام دهیم اما اقدامات صورت گرفته در بخش اطلاع رسانی از سوی روابط عمومی و دیگر بخش ها درخور توجه بوده ست.

وی ادامه داد: ضعف بیشتر به من بر می گردد و در این مورد از خود ناراضی ام.

معاون سیاسی وزیر کشور در ابتدای این جلسه نیز با اشاره به عملکرد معاونت سیاسی وزارت کشور در حوزه سیاست داخلی، انتخابات و حوزه تقسیمات کشوری و همچنین احزاب و تشکل های سیاسی و مذهبی گفت: نظارت بر احزاب و صدور پروانه فعالیت برای آنها از وظایف وزارت کشور است و تاکنون 50 درخواست فعالیت حزبی و تشکل مذهبی و سیاسی جدید در کمیسیون ماده 10 احزاب مطرح شده که به تعداد قابل توجهی از تشکل های مذهبی و سیاسی پروانه فعالیت داده شده است.

مرتضوی همچنین با اشاره به کامل نبودن قانون موجود احزاب در کشور افزود: کمیسیون ماده 10 احزاب با بازنگری و نقد این قانون، لایحه قانونی جامعی را درباره احزاب و اقلیت ها تدوین کرده است که مراحل پایانی آن در حال طی شدن است و تا سه یا چهار هفته آینده تقدیم دولت و پس از آن ، مجلس می شود.

وی با اشاره به فعالیت های وزارت کشور در حوزه انتخابات افزود: در چندماهه گذشته وزارت کشور بستر مناسب را برای انتخابات شوراهای اسلامی شهرها و روستاها آماده کرد که با توجه به تصویب قانون اخیر مبنی بر ادغام انتخابات شوراها و ریاست جمهوری یازدهم ، این فعالیت ها نیز متوقف شده و کار در انتظار برگزاری انتخابات در همان زمان خواهیم ماند.

معاون سیاسی وزیر کشور ادامه داد: بر این اساس قانون باید اجرا شود و چنانچه این قانون تا زمان انتخابات یازدهم ریاست جمهوری پایدار بماند در آن زمان با طیب خاطر آن را اجرا می کنیم.

مرتضوی با اشاره به قوانین پراکنده و سلیقه ای درحوزه انتخابات گفت: وزارت کشور کارگروه ویژه ای دررابطه با بازنگری و بررسی نقاط ضعف و قوت انتخابات تشکیل داد که بر اساس آن لایحه جامع انتخابات تدوین و تکمیل شد و در شرف امضا از سوی وزیر کشور برای تقدیم به مجلس است.

وی ادامه داد: در موضوع انتخابات وزارت کشور معتقد است به سمت آسان سازی و شفاف سازی انتخابات حرکت می کنیم و در این زمینه مقرر شده که عمده انتخابات در کشور به صورت مکانیزه و رایانه ای برپا شود و در صورتی که با راه اندازی این سیستم از سوی دستگاههای نظارتی موافقت شود قادر خواهیم بود کل انتخابات های آینده را به صورت رایانه ای برگزار شود.

معاون سیاسی وزیر کشور همچنین در موضوع تقسیمات کشور افزود: در این زمینه نیز اقدامات زیادی انجام شده و اصلاح خطوط مرزی نیز صورت گرفته و همچنین تعداد قابل توجهی شهر و 30 مرکز بخش نیز ایجاد شده و یا طرح ارتقا آن تقدیم دولت شده است.

مرتضوی تصریح کرد: 12 شهرستان ظرف یک سال گذشته یا به تصویب دولت رسیده یا در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به تشکیل استان البرز، این اقدام را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و افزود: اکنون به دنبال گزینه مناسب برای استانداری این استان هستیم.

کد خبر 1137335

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha