به گزارش خبرگزاری مهر، این همایش که به همت انجمن بینالمللی هرمنوتیک و علم دانشگاه زیگموند فروید برگزار میشود، در نظر دارد افرادی را که به مطالعات هرمنوتیکی در علم و تکنولوژی اشتغال دارند گرد هم آورده و به موضوعاتی چون مسایل و مشکلات تأویل، جهان زندگی علوم، آگاهی و دانش تخصصی بپردازد.
در روز اول آرچانا باروآ، آندریاس بنشتنر و اِوا گدو در باب دازاین و هایدگر سخن خواهند گفت. در بخش دیگر کاندریما کریستینسن، فردریش ون پترسدورف و وان فریزا وان ذکریا درباره تاریخ و فرهنگ سخنرانی خواهند کرد.
بخش سوم این همایش در روز اول به موضوع تکنولوژی اختصاص دارد و سخنرانان آن اپریل الیزابت پیرس، آرون کومار تریپاتی و میشله راپوپورت خواهند بود. گونتر فلک، آنانیا باروآ و پیتر اردی نیز در آخرین بخش به موضوع شناخت خواهند پرداخت.
در روز دوم و پس از سخنان دیمیتری گینف به عنوان سخنران اصلی درباره رویکردهای انتقادی به فلسفه هرمنوتیکی علم، در نخستین بخش با عنوان "هرمنوتیک و علم"، الکساندر نسترو، روبرتو وو و دوآنه لیسی سخنرانی خواهند کرد.
همچنین در بخش دوم که به واقعگرایی اختصاص دارد، جف کوچان، روبرتو دی لتیزیا و دانیل گلدن به ارائه نظرات خود خواهند پرداخت. در ادامه شهزاد شفقت، ابوالفضل قائنی و پل ارتل در موضوع جامعه و بالار مزی، دانا زاهان و هانس کرامل با موضوع تاریخ فلسفه سخن خواهند گفت. سخنران پایانی روز دوم این همایش داگمار اگنر است که به هرمنوتیک شمنیسم خواهد پرداخت.
در آغاز سومین و آخرین روز از همایش "هرمنوتیک و علم: جهانها، واقعیتها و زندگی" بابته بابیچ با موضوع "به سوی فلسفهای انتقادی از علم" سخنرانی خواهد کرد. در ادامه سیمون گلن، هانس دایبنر و ورنر پابست و لاسزلو روپولی در موضوع هرمنوتیک و علم سخن خواهند گفت.
جان هالگیت، پیتر بوجناک و بارت گریمن (پانل "هرمنوتیک، علم و تکنولوژی") و ماکوتو ماتسوموری، لاسزلو ژکلی، باربارا زانن و اولگا کیس (پانل "هرمنوتیک علم") از دیگر سخنرانان این همایشند.
نظر شما