پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ مرداد ۱۳۸۹، ۱۴:۱۱

موسی‌پور:

آزادراه قم ـ گرمسار به شهر قم متصل شود

آزادراه قم ـ گرمسار به شهر قم متصل شود

قم - خبرگزاری مهر: استاندار قم بهره‌برداری از پروژه ملی آزادراه قم ـ گرمسار را منوط به اتصال آن به شهر مقدس قم عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت‌الاسلام محمد حسین موسی‌پور صبح شنبه به همراه معاون برنامه‌ریزی و عمرانی و مدیرکل راه و ترابری استان قم از پروژ‌ه‌های سه‌راه خرمشهر و آزادراه قم ـ گرمسار بازدید کرد.

وی پس از بازدید از بخش‌های مختلف و روند اجرایی پروژه ملی آزادراه قم ـ گرمسار، ضرورت اتصال مناسب این جاده به شهر مقس قم را مورد توجه قرار داد و گفت: ایجاد راه دسترسی مطمئن و ایمن برای استفاده شهروندان قمی از این جاده در درجه نخست اهمیت قرار دارد.

حجت‌الاسلام موسی‌پور تصریح کرد: بهره‌برداری از این پروژه منوط به اتصال آن به شهر مقدس قم خواهد بود و بدون پیش‌بینی لازم در این خصوص امکان‌پذیر نیست.

وی همچنین در بازدید از پروژه راهسازی سه راه خرمشهر واقع در ابتدای جاده اصفهان که از طرح‌های مهم در ایمن‌سازی و روان‌سازی عبور و مرور در ورودی شهر قم است بر اجرای هرچه سریعتر آن تأکید کرد.

استاندار قم به همراه کارشناسان مربوطه ضمن اصلاح برخی بخش‌های چگونگی اجرای این پروژه خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت و جایگاه پروژه سه راه خرمشهر، تأخیر در بهره‌برداری از این طرح جایز نیست.

کد خبر 1137546

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha