به گزارش خبرنگار اعزامي خبر گزاري مهر، اين جلسه در آغاز به نقد وبررسي نمايش "در عمق صحنه " به كارگرداني احمد بيگدلي پرداخت .
كارگردان اين نمايش در سخناني ضمن انتقاد از نحوه برگزاري جشنواره وعدم استقبال تماشاگران از اين نمايش ها گفت: "ما هميشه عادت كرده ايم خودمان را نقد كنيم، وليكن بهتر است اين بار جشنواره رانقد كنيم".
در ادامه اين جلسه "رضا كوچك زاده " كارشناس جلسه در مورد اين نمايش گفت: در اين نمايش فاصله آدم ها با آكسسوار زياد است يعني آكسسوار صحنه واقعي ورئال است ولي بازيها اينگونه نيست .
وي در ادامه افزود : در مورد لباس نيز همين اتفاق افتاده چرا كه ديالوگ ها بسيار ادبي است وليكن لباسهابر خلاف ديالوگها متعلق به اين زمان هستند .
در ادامه اين جلسه نمايش "يك شب اتفاق افتاد "با حضور كارشناس جلسه وكارگردان اين نمايش اجراشد .
"عليرضا خوش بيك " كارگردان اين نمايش با اشاره به زنانه بودن متن گفت :اين نمايش يك متن زنانه است ومن مي خواستم نقش زن را دردفاع مقدس بررسي كنم تا ببينم احساسات يك زن در زندگي وجنگ چيست ؟
وي اضافه كرد: ما تمامي متون را در اين زمينه خوانديم وليكن متن توليدي خود گروه به نظر مناسب تر بود .
كارشناس جلسه نيز در اين زمينه با اشاره به نقش تكنيك در اتفاقات به تعويق افتاده در تئاتر گفت: فرق تئاتر با زندگي عادي در همين اتفاقات عقب افتاده است .
وي گفت: در اين اجرا از اين تكنيك به خوبي استفاده شده بود، اما بعضي از اتفاقات بدون دليل رخ مي داد كه باعث خستگي تماشاگر مي شد، چراكه براي وقوع يك اتفاق بايد ضرورتي وجود داشته باشد .
عضو كانون ملي منتقدان در انتهاي جلسه گفت: در سه نمايشي كه امروز ديدم ، سعي شده بود كه همه چيز به شكل واقعي بر روي صحنه ساخته شود واين اشتباه است، بلكه همه چيز بايد در ذهن تماشاگر ساخته شود تا تماشاگر با نمايش همراه شود .
جشنواره تئاتر دفاع مقدس تبريز (3)
نمايشهاي"در عمق صحنه" و "يك شب اتفاق افتاد" به نقد كشيده شدند
نخستين جلسه نقد وبررسي نمايش هاي شركت كننده در نخستين جشنواره تئاتر منطقه اي دفاع مقدس در تبريز برگزار شد .
کد خبر 11377
نظر شما