پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۱ مرداد ۱۳۸۹، ۱۳:۴۰

60 درصد تخم مرغ مصرفی در لرستان وارداتی است

60 درصد تخم مرغ مصرفی در لرستان وارداتی است

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیر کل دامپزشکی استان لرستان گفت: در حال حاضر 60 درصد تخم مرغ مصرفی در این استان وارداتی است.

جواد گودرزی در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد از شناسنامه دار کردن تخم مرغ در این استان خبر داد و اظهار داشت: برای شناسنامه دار شدن تخم مرغ لرستان مجوزهای لازم از طریق ستاد تنظیم بازار استان اخذ شده است.

وی با اشاره به مصرف بالای تخم مرغ در این استان، خاطرنشان کرد: باید برای این محصول در لرستان یک شناسنامه و هویت تعیین شود.

مدیر کل دامپزشکی استان لرستان با تاکید بر کنترل و تنظیم بازار تخم مرغ در ایام ماه رمضان در سطح استان، عنوان کرد: در حال حاضر کمتر از 40 درصد تخم مرغ مصرفی در لرستان در این استان تولید می شود.

گودرزی یادآور شد: این در حالیست که بیش از 60 درصد تخم مرغ لرستان از استانهای همجوار تامین می شود.

وی با اشاره به تعداد واحد های مرغ تخم گذار در لرستان، بیان کرد: در حال حاضر تعداد پنج واحد مرغداری تخم گذار فعال در این استان وجود دارد.

مدیر کل دامپزشکی استان لرستان عنوان کرد: از این تعداد واحد مرغ تخم گذار یک واحد از آنها در شهرستان کوهدشت، یک واحد خرم آباد، یک واحد الشتر و دو واحد در شهرستان بروجرد فعالیت می کنند.

گودرزی خاطرنشان کرد: در حال حاضر واحد های مرغداری تخم گذار دیگری نیز در این استان وجود دارند که متاسفانه غیر فعال هستند.

کد خبر 1138196

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha