پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۱ مرداد ۱۳۸۹، ۱۴:۵۷

38 پروژه دام و طیور در گلستان بهره برداری شد

38 پروژه دام و طیور در گلستان بهره برداری شد

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی گلستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 38 پروژه تولیدی در زمینه دام و طیور به بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، علی اکبر اسفندیاری ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران در گرگان افزود: اجرای این طرح ها بیش از 155 میلیارد ریال هزینه در بر داشته که از منابع بانکی و سرمایه شخصی هزینه شده و برای 268 نفر نیز فرصت اشتغال فراهم کرده است.
 
وی اظهار داشت: این طرحها که در زمینه گاوداری شیری صنعتی، پرواربندی بره، دامداری کوچک روستایی و مرغداری گوشتی است و نقش مهمی در تامین پروتئین جامعه و افزایش اشتغال در استان گلستان ایفا می کند.

وی خاطرنشان کرد: 21 مورد از طرحهای فوق در هفته جهادکشاورزی و 17 پروژه در هفه دولت سال جاری به بهره برداری رسیده است.
 
اسفندیاری بیان کرد: استان گلستان با داشتن سه میلیون و 800 هزار واحد دامی و صدها واحد مرغداری یکی از قطبهای تولید فرآورده‌های دام و طیور در کشور محسوب می شود.
 
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی گلستان گفت: در سال گذشته بالغ بر 540 هزار تن شامل شیرخام ، گوشت مرغ ، گوشت قرمز و تخم مرغ در این منطقه تولید شده است.
کد خبر 1138261

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha