به گزارش خبرنگارمهر در بیرجند، محمدحسن اکبری مطلق ظهر دوشنبه در نشست مشترک سازمانهای همکار در طرح محب خراسان جنوبی تصریح کرد: طرح در راستای توانمند سازی محلات در زمان بلایا و حوادث در استان اجرا می شود.
وی با بیان اینکه طرح محب مخفف مشاوره و حمایتهای روانی اجتماعی در زمان بلایای طبیعی است اظهارداشت: متاسفانه در هنگام وقوع حوادث بیشتر به جنبهها امداد رسانی جسمی افراد حادثه دیده توجه می شود و به مسائل روحی و روانی آنها توجهی نمی شود.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی پیشگیری را از راهبردهای اساسی سازمان بهزیستی دانست و ادامه داد: در این طرح در صدد هستیم با آموزش مردم محلات اعم از آموزشهای امدادی و بهداشت روانی آنها را برای مواقع بحران آماده کنیم تا خودشان به کمک هم بشتابند.
وی خاطرنشان کرد: استان خراسان جنوبی جز پنج استانی است که این طرح در سال 87 بصورت پایلوت در آن اجرا شد و امسال نیز در 13 منطقه سراسر استان اجرا می شود.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران خراسان جنوبی نیز در این نشست اظهار امیدواری کرد: با اجرای طرح محب در سراسر استان، امداد رسانی به کودکان، سالخوردگان و بهداشت روانی با آموزش مردم محلات انجام شود.
محمد علی آخوندی افزود: با تشکیل سازمان مدیریت بحران در کشور و وجود قانون و دستور العملها وظایف همه دستگاهها مشخص شده و بهتر به مردم در زمان حوادث خدمت کرد.
وی اضافه کرد: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفت اولویت اول ستاد مدیریت بحران خراسان جنوبی پرداختن به بحث پیشگیری و آموزش بعد از آن آمادگی و در مرحله آخر بازسازی است.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران خراسان جنوبی در پایان یادآور شد: در حال حاضر 14 کارگروه در ستاد مدیریت بحران فعال هستند.
نظر شما