به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، اسماعیل نجار سه شنبه شب در کارگروه تحول اقتصادی که در استانداری کرمان برگزار شد، گفت: هنر مدیران در زمان اجرای این طرح کنترل آثار تورمی اجرای طرح تحول اقتصادی است و در این راستا باید جو روانی و افکار عمومی را آماده کنیم.
وی تصریح کرد: اصل آگاه سازی مردم در این راستا بسیار با اهمیت است، این در حالیست که برخی مدیران نیز علیرغم توضیحات ارائه شده طی ماههای اخیر آگاهی کامل در خصوص اجرای طرح ندارند.
استاندار کرمان افزود: هرچه میزان آگاهی مردم در خصو.ص اجرای این طرح افزایش یابد، شوک اولیه اجرای طرح کمتر خواهد بود.
وی در درجه بعد نظارت کامل بر قیمتها توسط ساز و کارهای در نظر گرفته شده را مهم ارزیابی کرد و خواستار جلوگیری از هرگونه احتکار کالا و سوء استفاده و برخورد قضایی با این حرکتها شد.
وی تامین کالای مورد نیاز مردم در اجرای طرح را نیز ضروری دانست و خواستار برنامه ریزی مناسب در این راستا شد.
استاندار کرمان گفت: افراد باقیمانده که در این طرح ثبت نام نکرده اند، در برخی موارد روستانشینانی هستند که از اجرای این طرح آگاهی ندارند و امکان لازم برای ثبت نام نیز در اختیار ندارند که باید مسئولان به سراغ این افراد بروند.
وی اضافه کرد: مردم باید بدانند هدف از اجرای این طرح کاهش مصرف و استفاده بهینه از منابع است.
نظر شما