پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ شهریور ۱۳۸۹، ۱۱:۲۲

296 بیمار روانی در مراکز درمانی خراسان شمالی تحت درمانند

بجنورد - خبرگزاری مهر: معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از وجود 296 نفر بیمار روانی در خراسان شمالی خبر داد.

نادر نیک پرست در گفتگو با خبرنگار مهر در بجنورد، آمار این بیماران را در سه شهرستان اسفراین، بجنورد و شیروان اعلام کرد و افزود: در حال حاضر ظرفیت مراکز درمانی این نوع بیماران تکمیل شده است.

وی مراکز نگهداری از بیماران روانی در استان را شامل یک مرکز شبانه روزی با ظرفیت 30 خانم در دو مرکز ویزیت در منزل با ظرفیت 50 نفر در بجنورد، یک مرکز با ظرفیت 50 نفر در اسفراین، یک مرکز شبانه روزی، یک مرکز روزانه و یک مرکز ویزیت در منزل هر کدام با ظرفیت 50 نفر در شیروان اعلام کرد.
 
نیک پرست اظهار داشت: بیماران این مراکز روانی، مزمن هستند.
 
وی همچنین از دو مرکز بین راهی هر کدام با ظرفیت هشت نفر در خراسان شمالی خبر داد و گفت: در این مراکز به صورت رایگان بیماران را مداوا می کنند.
 
نیک پرست با اشاره به بیماران حاد روانی در استان گفت: بخش روانپزشکی بیمارستان امام رضا با 22 تخت و9 نفر خانم و 13 نفر آقا در این مکان بستری هستند.
 
وی در بخش دیگر سخنان خود از تخصیص اعتبار از سوی دولت به عملیات بهسازی توالتهای غیر بهداشتی روستائیان خراسان شمالی خبر داد و گفت: به محض جذب این اعتبارات عملیات اجرایی خواهد شد.
 
نیک پرست با اشاره به طرح بهداشت چهره به چهره از طریق کارشناسان بخش بهداشت با روستائیان گفت: این طرح به منظور آگاهی روستائیان نسبت به مسائل بهداشتی اجرا شده است.
کد خبر 1140041

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha