پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ شهریور ۱۳۸۹، ۱۱:۴۱

نادیده‌گرفتن تجربه سازمان ‌دارالقرآن/ بودجه ‌قرآنی صرف موازی کاری نشود

نادیده‌گرفتن تجربه سازمان ‌دارالقرآن/ بودجه ‌قرآنی صرف موازی کاری نشود

مدیرکل آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن کریم با اشاره به تجربه بسیار علمی و علمی این سازمان در راستای آموزش قرآن، فعالیتهای هماهنگ در این حوزه را عامل ارتقا و گسترش فعالیتها عنوان کرد و گفت: بودجه قرآنی کشور اندک است و موازی کاری آن را به هدر می‌دهد.

حسین بهبودی مدیرکل آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن کریم وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی در مورد دارالقرآنهای مدارس کشور به خبرنگار مهر گفت: هیچگونه هماهنگی، تعامل و همکاری میان سازمان دارالقرآن کریم و وزارت آموزش و پرورش برای راه اندازی 10 هزار دارالقرآن در مدارس صورت نگرفته است.

وی افزود: پیش از این سازمان دارالقرآن نامه ای برای توسعه همکاریهای سازمان دارالقرآن کریم و وزرات آموزش و پرورش ارائه کرده است اما تا کنون همکاری در این رابطه صورت نگرفته است.

بهبودی یادآور شد: پس آن که وزیر آموزش و پرورش گفت ما آماده تأسیس 10 هزار دارالقرآن در مدارس هستیم اعلام کردیم که سازمان دارالقرآن از تجربه لازم در این رابطه برخوردار است اما از نظر عملی تا کنون همکاری در این رابطه صورت نگرفته است.

وی در رابطه با اینکه نبود این تعامل و مشکلات ناشی از آن گفت: بودجه قرآنی در کشور اندک است و اگر قرار باشد این بودجه اندک نیز صرف کارهای تجربه شده و موازیکاری شود این بودجه ها از بین می روند و تا سالهای سال نمی توانیم به اهداف آرمانی و آنچه در شأن نظام است برسیم.

مدیرکل آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن کریم گفت: به طور طبیعی اگر این تجربه درجایی وجود دارد از آن به صورت بهینه استفاده شود سازمان دارالقرآن است که سالهای سال تلاش و دوره های آموزشی طراحی کرده است، اما بدون در نظر گرفتن این تجربه، بسیاری از دستگاهها خود از نقطه صفر آغاز می کنند.

حسین بهبودی گفت: حدود 2300  تشکل اعم از خانه های قرآن روستایی، مؤسسات و اتحادیه های قرآنی تحت نظارت سازمان دارالقرآن کار می کنند، بی اعتنایی به این تجربیات و آغاز فعالیتهای مشابه درصورتی می تواند صورت گیرد که با پشتوانه اعتباری عظیم همراه باشد اما به هر شکل این اقدام نوعی اسراف است و به نتیجه رسیدن آن زمان زیادی خواهد برد.

پیش بینی شده 10 هزار دارالقرآن در مدارس کشور راه‌اندازی و فعال ‌شوند. این تعداد برای مرحله اول در نظر گرفته شده و این امکان وجود دارد که ظرف سه سال آینده تعداد دارالقرآنهای مدارس به 50 هزار افزایش یابند.

کد خبر 1140439

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha