به گزارش خبرنگار مهر در اردیبیل، سردار علی روستایی بعد از ظهر پنجشنبه در جمع معاونان، روسا پلیسهای تخصصی و فرماندهان انتظامی شهرستانها اظهار داشت: این طرح به منظور کاهش تصادفات و حوادث به وقوع پیوسته درون و برون شهری توسط موتورسیکلتها اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به آمار بالای تلفات منجر به فوت و جرح توسط موتور سواران در اردبیل افزود: با توجه به اینکه بیشترین تصادفات در طول سال توسط راکبان موتورسیکلتها صورت می کیرد، لذا ساماندهی این گونه وسایل نقلیه در این استان امری ضروری و اجتناب نا پذیر می باشد.
فرمانده انتظامی استان اضافه کرد: باید با موتورسیکلت سواران متخلف به صورت جدی، توام با عطوفت برخورد و تاکید می شود که بیشترین برخورد ها با اعمال قانون صورت گیرد.
وی همچنین از آمادگی کامل پلیس استان برای پوشش انتظامی و امنیتی روز قدس و لیالی قدر خبر داد و خاطر نشان کرد: از هم اکنون برنامه ریزی و هماهنگی های اولیه در این راستا انجام شده است.
روستایی اظهار امیدواری کرد که با آمادگی نیروهای انتظامی، این مراسمات معنوی با کمال امنیت و آرامش به صورت گسترده در نقاط مختلف استان و با حضور میلیونی مردم اجرا شود.
وی با تاکبد بر توجه به موضوعات معنوی در ماه رمضان و بهره مندی بهینه از برنامه های اجرایی در یگانهای انتظامی یاد آور شد: برگزاری کلاسهای قرآن روحیه معنوی به کارکنان بخشیده و وجود این روحیه در کسب اعتماد مردم که بزرگترین سرمایه برای پلیس می باشد، موثر است.
نظر شما