پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ شهریور ۱۳۸۹، ۱۷:۳۲

دو میلیارد ریال کالای قاچاق در اردبیل کشف شد

اردبیل - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی استان اردبیل از کشف و ضبط بیش از دو میلیارد و 354 میلیون ریال کالای قاچاق و تخلف صنفی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، محمد عظمایی بعد از ظهر پنجشنبه در جلسه کمیته پیشگیری و ساماندهی اقتصادی کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اظهارداشت: این میزان کالای قاچاق طی 113 مرحله گشت مشترک با سازمانهای مرتبط و طی یک ماه گذشته کشف شده است.

وی با تشریح مراحل کشف و ضبط این میزان کالای قاچاق افزود: طی 16 مورد اجرای گشت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی، 66 واحد صنفی در این استان بازرسی و از این تعداد برای دو واحد صنفی برگ تخلف بازرسی به ارزش 39 میلیون ریال صادر شده است.

رئیس سازمان بازرگانی استان اضافه کرد: طی 44 گشت مشترک با شرکت نفت استان نیز 240 واحد بازرسی و برای 42 واحد صنفی پرونده تخلف به ارزش بیش از دو میلیارد و 261 میلیون ریال تنظیم و به مراجع ذیصلاح معرفی شده است.

وی تصریح کرد: طی 53 مورد گشت مشترک با اداره دخانیات اردبیل نیز 162 واحد صنفی بازرسی و 52 پرونده تخلف به ارزش 53 میلیون ریال تکمیل و جهت صدور حکم به تعزیرات حکومتی معرفی شد.

عظمایی همچنین از تشدید مقابله با قاچاق کالا و ارز در استان خبر داد و ابراز داشت: پیشگیری، اطلاع رسانی، فرهنگ سازی جهت آگاهی و آشنایی مردم با مضرات و معضلات استفاده از کالای قاچاق در اقتصاد و فرهنگ و برنامه ریزی و هدایت در پیشگیری از قاچاق کالا و ارز در این استان ضروری است.

وی با اشاره به اهمیت مقابله با قاچاق کالا و ارز در این استان متذکر شد: نرخ ارز از متغیرهای مهم در نظام اقتصادی است و با توجه به اینکه قسمت عمده‌ای از درآمد دولت به صورت ارز تحصیل می‌گردد، جلوگیری از قاچاق کالا و ارز بسیار اهمیت دارد.

این مسئول خواستار آموزش بازرسان اصناف با موضوع قاچاق توسط تعزیرات حکومتی و تخصصی نمودن بازرسی شد و تاکید کرد: ایجاد فضای مناسب برای نگهداری کالای قاچاق ضبط شده، تناسب سقف کالای قاچاق با توجه به درجه بندی استان، ارائه به روز لیست حواله های صادره کود شیمیایی توسط سازمان جهاد کشاورزی استان به سازمان بازرگانی، توجه به سلامت مصرف کنندگان و... از جمله راهکارهای کاهش این پدیده در استان است.

وی در پایان به لزوم جلوگیری از فروش قماش توسط اتباع خارجی در اردبیل شد، خاطر نشان کرد: در این خصوص باید از اتحادیه خرازی نظر سنجی و به نیروی انتظامی استان ابلاغ شود.

کد خبر 1140935

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha