به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اکبر طاهایی استاندار مازندران شامگاه پنجشنبه در همایش مدیران و فعالان موسسات قرآنی و عترت مازندران در ساری افزود: تشکلهای قرآنی از طرح اداره کل ارشاد و سازمان تبلیغات هدایت می شوند که اقدام مبارکی است و باید با کمک های بیشتر به قرآن و ارزش های آن نگاه ویژه شود.
وی خاطر نشان کرد: قرآن در ماه رمضان نازل شده و این ماه از ماه های پر برکت و عزیزی است.
طاهایی در مورد بودجه موسسات قرآنی بیان کرد: اعتباراتی را از طریق اداره کل ارشاد برای کمک به فرهنگ و آموزش و ترویج قرآنی از طریق بودجه ای که در اختیار استانداری است به میزان 100 میلیون تومان به این موسسات کمک خواهیم کرد.
استاندار مازندران در مورد اعطای تسهیلات بانکی به موسسات قرآنی اظهار داشت: بانک ملت و معاون برنامه ریزی استانداری جلساتی را ترتیب دهند تا از راهکار قانونی بتوان تسهیلات بانکی به زحمتکشان این حوزه پرداخت کرد.
حجت الاسلام عباس علی ابراهیمی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز اظهار داشت: نمایشگاه کتاب از هشتم تا 18 ماه مبارک رمضان در اداره کل ارشاد برقرار است.
وی افزود: این نمایشگاه دارای 36 غرفه، 50 هزار عنوان کتاب و دو هزار عنوان نرم افزار قرآنی است.
ابراهیمی تعداد موسسات فعال قرآنی دارای مجوز در استان را 24 مورد عنوان کرد و افزود: موافقت اعطای مجوز به 21 موسسه قرآنی جدید در مازندران صادر شده است.
نظر شما