پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ شهریور ۱۳۸۹، ۱۳:۳۹

در گفتگو با مهر عنوان شد:

640 کشته و مجروح در تصادفات دیروز / موبایل همچنان حادثه می آفریند

640 کشته و مجروح در تصادفات دیروز / موبایل همچنان حادثه می آفریند

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور با اعلام اینکه تصادفات 24 ساعت گذشته 30 کشته و 610 مجروح برجای گذاشته است گفت: استفاده از تلفن همراه از علل تاثیرگذار در توجه نکردن رانندگان به جلو و بروز تصادفات رانندگی است.

سرهنگ رسول ضیاءالدین در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر افزود: در شبانه روز گذشته 34 فقره تصادف فوتی و 470 تصادف جرحی در محورهای کشور به وقوع پیوسته که این تصادفات منجر به کشته شدن 30 نفر و همچنین مجروحیت 610 نفر شده است.

وی اظهار کرد: بیشتر تصادفات به وقوع پیوسته در ساعات 12 ظهر تا 18 عصر بوده است.

سرهنگ ضیاءالدین افزود: شدیدترین تصادف روز گذشته میان سه دستگاه خودرو در استان فارس بوده که طی آن دو کامیون با یک دستگاه پراید به علت توجه نکردن راننده کامیون به جلو برخورد کرده و یک کشته برجای گذاشت.

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور گفت: در طول 24 ساعت گذشته 42 درصد تصادفات به وقوع پیوسته در کشور در اثر توجه نکردن به جلو و خستگی و خواب آلودگی بوده است.

وی ادامه داد: این دو علل وقوع تصادفات که در استانهای آذربایجان شرقی، اصفهان، فارس، اردبیل و یزد رخ داده در 24 ساعت گذشته هفت کشته و دو مجروح برجای گذاشته است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه بیشتر تصادفات بر اثر بی توجهی به جلو است از علل تاثیرگذار در توجه نکردن رانندگان به جلو می توان به استفاده از تلفن همراه اشاره کرد.

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور گفت: استفاده از تلفن همراه موجب انحراف ذهنی و رفتاری رانندگان و در نهایت موجب بروز تصادفات می شود لذا به رانندگان توصیه می شود تا در حین رانندگی از انجام اعمالی مانند استفاده از تلفن همراه، خوردن، آشامیدن و استعمال دخانیات خودداری کنند.

وی افزود: همچنین با توجه به افزایش سفر در روزهای پایانی ماه رمضان از رانندگان درخواست می شود تا سرعت مطمئنه را در حین رانندگی رعایت کرده و از شتاب بی مورد خودداری کنند.

کد خبر 1142439

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha