پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ شهریور ۱۳۸۹، ۱۷:۱۴

تصویربرداری" در مسیر زاینده رود" در ندامتگاه قزلحصار کرج پایان یافت

تصویربرداری" در مسیر زاینده رود" در ندامتگاه قزلحصار کرج پایان یافت

استان تهران - خبرگزاری مهر: کار تصویربرداری مجموعه تلویزیونی "در مسیر زاینده رود" در ندامتگاه قزلحصار پایان یافت.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، در این مجموعه 27 قسمتی، 17 سکانس آن در ندامتگاه قزلحصار کرج فیلمبرداری شده است.

این مجموعه تلویزیونی که به سفارش گروه فیلم و سریال شبکه اول سیما تهیه شده است اکنون بطور همزمان در حال تولید پخش از شبکه یک سیما است.

در مجموعه تلویزیونی در مسیر زاینده رود به کارگردانی حسن فتحی، بازیگرانی از جمله اشکان خطیبی، مهرانه مهین ترابی، بهنوش طباطبائی، مهدی سلطانی، مهرداد ضیائی، مسعود رایگان و مهران نائل شرکت دارند.

"علی مردانی" دستیار اول کارگردان این مجموعه گفته است: مجموعه تلویزیونی در مسیر زاینده رود مضمونی اجتماعی داشته و حاکی از تقابل دو فرهنگ سنتی و مدرن است و اینکه موقعیتهای بالای اجتماعی، شهرت و قدرت نباید افراد را از مسیر واقعی انسانیت دور کند.
 
 

کد خبر 1142702

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha