پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ شهریور ۱۳۸۹، ۱۷:۴۱

تراشیون:

تربیت صحیح فرزندان بزرگترین خلاقیت انسانهاست

تربیت صحیح فرزندان بزرگترین خلاقیت انسانهاست

قم - خبرگزاری مهر: استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به نقش پدر و مادر در تربیت صحیح فرزندان گفت: تربیت فرزند بزرگترین خلاقیت برای انسانهاست.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت‌الاسلام علیرضا تراشیون بعدازظهر یکشنبه در جمع دانشجویان شرکت کننده در طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه قم با اشاره به مراحل تربیت فرزندان و نقش پدر و مادر در شکل‌دهی رفتار فرزندان خاطرنشان کرد: پدر و مادر برای اینکه بتوانند فرزند یا فرزندان سالمی تربیت کنند، خودشان باید دارای صفات و ویژگی‌های ممتازی باشند.

وی مراحل تربیت فرزند را به سه دوره هفت ساله تقسیم‌بندی کرد و گفت: هفت ساله اول زندگی برای فرزندان دوران آزاداندیشی و کسب تجربه است.

تراشیون با بیان اینکه در هفت ساله دوم فرزندان علاوه بر کسب تجربه، دانش و آگاهی لازم را فرا می‌گیرند، اظهار داشت: در مرحله سوم که مرحله سرنوشت سازی است، در واقع به کارگیری درست این تجربه‌ها و آگاهی‌ها صورت می‌گیرد.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به نگاه مسیحیت و غربی‌ها به زن و مقایسه آن در اسلام تصریح کرد: در کشورهای غربی ارزش و جایگاه واقعی زن زیرپا نهاده شده و زن به مثابه کالاست، در صورتی که اسلام برای زن و شخصیت واقعی او جایگاه رفیعی قائل است.

دین‌داری مهم‌ترین ملاک انتخاب همسر است

وی همچنین گفت: برای انتخاب همسر ملاک‌های مختلفی وجود دارد که دینداری و پایبندی به دین از مهم‌ترین این ملاک‌هاست.
تراشیون تصریح کرد: بسیاری از مشکلاتی که امروز در بین همسران وجود دارد به علت پائین بودن سطح بیان آنهاست، به خاطر اینکه بسیاری از زن و شوهرها قدرت بیان و گفتگو برای حل مشکل را ندارند.

این استاد حوزه و دانشگاه مشکل کم هوشی را از دیگر دلایل بروز اختلافات در بین زوجین دانست و اظهار داشت: هوش شامل مهارتی - حرکتی، کلامی، اجتماعی و درونی است و امروزه در مشاوره‌هایی که از زوجین صورت می‌گیرد، بخشی از اختلافات بین آنها ناشی از کم‌هوشی یکی از طرفین یا هر دو طرف است.

کد خبر 1142745

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha