پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۸ شهریور ۱۳۸۹، ۱۱:۰۷

هفته دوم بوندس لیگا/

بایرلورکوزن در زمین خود تحقیر شد

بایرلورکوزن در زمین خود تحقیر شد

تیم فوتبال بایرلورکوزن یکشنبه شب در حالی که در زمین خود مقابل مونشن گلادباخ بازی می کرد، شکست تحقیرآمیزی را متحمل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال بایرلورکوزن دیشب در دیداری خانگی مقابل مونشن گلادباخ با نتیجه 6 بر 3 تن به شکست داد. ارن دردیوک (24)، آرتورو ویدال (58 - پنالتی) و استفان کیسلینگ (71) گل‌های لورکوزن را به ثمر رساندند و برای گلادباخ دراین دیدار پاتریک هرمان (20، 44)، بروئرز (40)، خوان آرانگو (56)، ممدو ادریسو (60) و مارکو ریوس (69) گل زدند.

بروسیا دورتموند در دیگر دیدار برگزار شده شب گذشته با نتیجه 3 بر یک مقابل میزبان خود اشتوتگارت پیروز شد. خالد بولاهروز (5 - گل به خودی)، لوکاس باریوس (26) و ماریو گوتزه (37) گل‌های دورتموند را به ثمر رساندند و کاکائو در دقیقه 69 تنها یکی از گل‌ها را جبران کرد.

کد خبر 1142908

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha