پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۹ شهریور ۱۳۸۹، ۱۲:۰۷

سیدمحمد حسینی:

ذوب آهن می تواند پوهانگ را حذف کند

اصفهان - خبرگزاری مهر: گلزن‌ترین مدافع تاریخ رقابتهای لیگ برتر فوتبال ایران گفت: ذوب آهن می تواند با حذف تیم پوهانگ کره جنوبی با راهیابی به جمع چهار تیم برتر موجب ارتقا شخصیت فوتبال باشگاهی ایران در قاره کهن شود.

سید محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان افزود: ذوب آهن بهترین دوران خود را سپری می‌کند زیرا یک مجموعه همدل در راستای موفقیت این تیم تلاش زیادی را در یک فضای صمیمی انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: ذوب آهن یکی از آماده ترین و تاکتیکی ترین تیم‌های ایران و حتی آسیا به شمار می‌رود و این روزها علاوه بر حفظ آمادگی برای مقابله با تراکتورسازی تبریز به فکر مقابله با پوهانگ استیلرز کره جنوبی نیز هست و شک ندارم در آن دیدار می‌توانیم موفق باشیم.

مدافع ذوب آهن در رابطه با کیفیت رقابتهای لیگ برتر فوتبال ایران گفت: رقابت‌ها خیلی به هم نزدیک است از طرفی تیم‌ها نسبت به فصل قبل به آمادگی بیشتری در رقابتها شرکت دارند و این مهم به کیفیت مسابقات کمک می‌کند.

وی افزود: در این فصل ذوب آهن قصد دارد با قدرت بسیار بیشتری برای کسب عنوان قهرمانی تلاش کند تا به آنچه که استحقاق آن را دارد، دست یابد.

حسینی در بخش پایانی سخنان خود در خصوص شکستن رکورد انصاریان گفت: خوشحالم که به این رکورد دست یافتم اما واقعیت این است که من برای خودم گل نمی زنم و و علاقه مند هستم تا در نهایت این گلها در کسب سه امتیاز برای ذوب آهن مثمر ثمر باشد و از طرف دیگر گلهای من حاصل تفکرات تاکتیکی و کارگروهی است و شک نکنید شمار گلهای من دو رقمی خواهد شد.

کد خبر 1143580

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha