به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، سید موسی متوسلین ظهر پنج شنبه در دیدار با سفیر اوگاندا در ایران گفت: درخواست ما این است که امتیازات خاصی را برای اتاق تعاون استان زنجان به عنوان اولین مجموعهای که وارد فاز اجرایی شده است در نظر بگیرید.
وی افزود: ما ظرفیت قابل ملاحظهای را برای سرمایهگذاری ایران در اوگاندا فراهم آوردهایم که در آینده نزدیک این ظرفیتها از حالت بالقوه به بالفعل تبدیل خواهد شد.
متوسلین با اشاره به ایجاد منطقه تجاری اوگاندا در ایران طبق تفاهمنامه همکاری مشترک افزود: استاندار زنجان به جد در حال پیگیری این موضوع است ولی ما از سوی سرمایهگذاران اوگاندایی حرکتی مشاهده نمیکنیم.
وی دغدغه سرمایهگذاران ایرانی برای فعالیت در اوگاندا را چنین اعلام کرد: عدم دسترسی کشور اوگاندا به آبهای آزاد موضوعی است که برای سرمایهگذاران ایران مطرح است و ما میخواهیم راهکار مسئولان کشور اوگاندا برای رفع این محدودیت را بدانیم.
مدیرکل اداره تعاون زنجان از علاقمندی ایران برای گسترش تعاملات فیمابین خبر داد.
نظر شما