پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ شهریور ۱۳۸۹، ۱۷:۲۷

قرآن با پیروزی انقلاب اسلامی در رأس امور قرار گرفت

قرآن با پیروزی انقلاب اسلامی در رأس امور قرار گرفت

بیرجند - خبرگزاری مهر: استاندار خراسان جنوبی گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی قرآن کریم در رأس امور قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، قهرمان رشید بعد از ظهر پنج شنبه با حضور در مؤسسات قرآنی سطح شهر بیرجند بر آشنایی هرچه بیشتر با مفاهیم قرآنی تأکید کرد و افزود: قرآن همه جوانب زندگی انسان را مد نظر قرار داده و نه تنها موضوعات عبادی را مطرح نکرده است بلکه موارد و موضوعات اجتماعی را بیشتر مورد تأکید قرار داده است.

وی افزود: نگاه جمهوری اسلامی ایران که از اسلام ناب الهام گرفته است فقط به حفظ ظواهر قرآن محدود نشده است و اهتمام به امور اجتماعی را نیز مورد تأکید قرار داده است.

استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: قرآن و اهل بیت (ع) مکمل یکدیگرند که در تفسیر قرآن باید نگاه و نگرش آنها را در نظر گرفت.

رشید، کار و تلاش فعالان قرآنی را از جمله با ‌اخلاص ‌ترین کارها برای خدا دانست و گفت: فعالان قرآنی با احساس تکلیف و وظیفه شرعی خود به طور داوطلبانه قدم در این راه گذاشته ‌اند.

وی خطاب به قرآن‌آموزان نابینای مؤسسه قرآنی نور‌الامین با اشاره به جایگاه قرآن در زندگی انسان‌ها گفت: هیچ ذخیره ‌ای بهتر از این نیست که انسان با قرآن عجین و محشور شود.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی توجه به قرآن در رأس امور قرار گرفته و در همه جا بیشترین مراجعات به قرآن است.

رشید افزود: به دلیل مأنوس بودن مردم ما با قرآن کریم نگاه ما نسبت به قرآن جامع و عمیق است و قرآن جامع‌ترین و کامل ‌ترین دستورالعمل برای دنیا و آخرت انسان‌ها است.

مدیرکل ارشاد خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه قرآن اصلی‌ ترین برنامه در مقابله با جنگ نرم است، گفت: در شرایط امروزی ما نیازمند تقویت برنامه‌ ها و آموزه‌های قرآنی برای خنثی ‌سازی توطئه دشمنان هستیم.

محمد مطهری ‌فر تصریح کرد: تعمیم فرهنگ قرآنی و نفس پرداختن به قرآن جز وظایف اصلی مسلمانان و شیعیان است.

وی فعالیتهای قرآنی در نظام جمهوری اسلامی ایران را دارای اهمیت زیادی دانست و افزود: در هیچ استانی مانند خراسان جنوبی در یک سال اخیر فعالیتهای قرآنی، مذهبی و دینی به این گستردگی انجام نشده است.

مدیرکل ارشاد خراسان جنوبی از فعالیت 12 مؤسسه قرآنی در استان خبر داد و افزود: اداره کل ارشاد استان از سال 86 فعالیت خود را برای تأسیس مؤسسات قرآنی آغاز کرد که در حال حاضر 12 مؤسسه قرآنی در خراسان جنوبی فعالیت می ‌کنند.

مطهری‌ فر با اشاره به اینکه 10 مؤسسه قرآنی در استان آماده دریافت مجوز هستند، تصریح کرد: این اداره کل از سال 86 تاکنون چهار میلیارد ریال برای حمایت از مؤسسات قرآنی هزینه کرده است.

در این بازدیدها استاندار خراسان جنوبی نسبت به کمک مالی به مؤسسه قرآنی نور‌الامین، مؤسسه قرآنی جامعه‌القرآن کریم و اعزام 40 نفر از حافظان قرآنی مؤسسه قرآنی نور هدایت به سفر زیارتی قم قول مساعد داد.

کد خبر 1144469

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha