پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۲ شهریور ۱۳۸۹، ۱۰:۴۸

تکرار/کشتی آرای درگفتگوبامهر:

واردات شمش طلا افزایش یافت

واردات شمش طلا افزایش یافت

رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر از افزایش واردات شمش طلا از مبادی قانونی و نزدیک شدن قاچاق آن به صفر خبر داد و اعلام کرد این شمش‌ها از کشورهای روسیه، ترکیه و امارات وارد کشور می‌شود.

محمد کشتی آرای در گفتگو با مهر با اشاره به افزایش واردات شمش طلا از مبادی قانونی به کشور به دلیل حذف 4 درصد تجمیع عوارض، گفت: حذف عوارض 4 درصدی و افزایش ورود قانونی، باعث شده است که قاچاق شمش و طلا به صفر نزدیک شود.

رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر با بیان اینکه واردات به صورت طلای خام (شمش) انجام می شود، افزود: این واردات از کشورهای روسیه، ترکیه و امارات صورت می گیرد.

وی با تاکید بر اینکه واردات شمش و طلا از نظر بانک مرکزی هیچ ایرادی ندارد، زیرا قانون کشور است، اظهارداشت: هرکسی می تواند شمش طلا را وارد کند، ضمن اینکه این امر نه تنها ضربه‌ای به اقتصاد کشور نمی زند بلکه به نفع اقتصاد کشور است.

کشتی آرای واردات شمش و طلا را باعث افزایش ذخایر کشور دانست و عنوان کرد: بسیاری از ارگانها، واحدهای تولیدی، شرکتهایی که کار صادرات و واردات انجام می دهند، تجار و فعالان عرصه بازرگانی نسبت به واردات شمش طلا اقدام می‌کنند.

وی درباره نحوه استفاده از شمش طلا نیز گفت: بخشی از این شمش ممکن است ذخیره یا وارد عرصه تولید و غیره شوند.

کد خبر 1144590

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha