پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ شهریور ۱۳۸۹، ۱۱:۵۶

روزانه دو نفر در گیلان به بیماری کلیوی مبتلا می شوند

روزانه دو نفر در گیلان به بیماری کلیوی مبتلا می شوند

رشت - خبرگزاری مهر: مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی گیلان از ابتلای روزانه دو نفر به بیماری کلیوی در استان خبر داد.

علیرضا یزدانی در گفتگو با خبرنگار مهر از افزایش 25 درصدی پیوند کلیه در استان گیلان طی سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته اشاره کرد و افزود: طی سه ماهه اخیر 23  فقره پیوند کلیه در استان انجام شده و امیدواریم تا پایان سال این رقم به 100 مورد برسد.

وی اظهارد اشت: در استان گیلان دو هزار و 500 بیمار کلیوی زندگی می کنند که از این تعداد 780 نفر دارای بیماری مزمن کلیوی بوده و نیازمند دیالیز هستند.

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی گیلان گفت:از مجموع 780 بیمار دیالیزی  65 در صد پیوند پذیر هستند.

وی همچنین درخصوص گروه بیماران غیرپیوند پذیر نیز بیان داشت: افراد بالای 65 سال، مبتلایان به بیماری قند خون بالا و نیز بیماران نارسایی قلبی، قابلیت پیوند پذیری را نداشته که این دسته از افراد 35 درصد بیماران کلیوی استان را تشکیل می دهند.

یزدانی با اشاره به شرایط سنی در انجام پیوند کلیه، در عین حال از عمل پیوند کلیه موفقیت آمیز یک بیمار بالای 60 سال در گیلان خبرداد.

وی در ادامه با اشاره به 11 مرکز دیالیز و 120 دستگاه همودیالیز درگیلان گفت: آخرین مرکز دیالیز استان در شهرستان ماسال و در ماه مبارک رمضان امسال افتتاح شده است.

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی گیلان خاطر نشان کرد: مرکز دیالیزی ماسال که در گذشته به صورت دفتر نمایندگی فعالیت داشت با تبدیل شدن به شعبه٬ خدمات بیشتری را به بیماران ارائه می دهد و با راه اندازی آن 14 بیمار دیالیزی شهرستانهای ماسال و شاندرمن دیگر برای دیالیز خود نیاز به مراجعه به مراکز خدمات درمانی شهرستانهای دورتر مانند رشت وانزلی را نخواهند داشت.

وی در ادامه با اعلام اینکه تمامی شهرستانهای استان دارای مرکز دیالیز هستند، یاد آورشد:  شهرهای خمام، اسالم و نیز شهرستان رضوانشهر که فاقد مرکز دیالیز هستند به دلیل اینکه از نظر منابع درآمدی برای مراکز دیالیز موثرند دارای دفتر نمایندگی هستند.

کد خبر 1144941

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha