به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، محمد رضا دیهیمی در گفتگو با خبرنگاران افزود: ارزش اراضی بازگردانده شده به حقوق بیت المال از ابتدای سال 89 تاکنون بالغ بر 90 میلیارد ریال است.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه در یکی دو سال گذشته تصرفات اراضی در شهرستانها توسط افراد سودجو با برخورد قانونی و پیگیری مصرانه ستاد حفاظت از اراضی سازمان مسکن و شهرسازی مواجه شده است، متصرفان و زمین خواران به سمت تصرف اراضی تفکیکی در محدوده قانونی شهرها رفته اند که به طور مثال می توان به تصرفات غیر قانونی هشت هکتاری در زرقان اشاره کرد که همگی رفع تصرف شده اند.
رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان فارس خاطرنشان کرد: سلطان آباد، کیان آباد، شهرک گلها، منطقه ابیوردی، شهرک حافظ، شهرک گلستان، حاشیه بزرگراه حسینی الهاشمی، گویم، قلات و چهل چشمه از جمله مناطقی هستند که در شیراز مورد حمله افراد زمین خوار قرار گرفته بودند که اقدام سودجویانه این گروه ها مهار شد.
دیهیمی ادامه داد: در شهرستان بوانات نیز بالغ بر 10 هکتار از اراضی دولتی که توسط زمین خواران تصرف و در آنها نیز ساخت و سازهایی به صورت غیر قانونی انجام شده بود با هماهنگی دستگاه قضایی رفع تصرف شده و به بیت المال بازگردانیده شد.
وی با بیان اینکه دو هزار هکتار از اراضی دولتی شهرستان ارسنجان که به صورت غیر قانونی تصرف شده بود نیز بازگردانده شد، افزود: قیرو کارزین، داراب و جهرم نیز از جمله شهرستانهایی بوده که اراضی از زمین خواران بازپس گرفته شده است.
نظر شما