محمد بهبود آهنی در گفتگو با خبرنگار مهر آهن و ماشین آلات، چوب و وسایل برقی و صنعتی و محصولات شیمیایی را از جمله کالاهای وارداتی از کشورهای روسیه، قزاستان و اکراین به استان عنوان کرد.
وی همچنین ادامه داد: در این مدت 114 میلیون و 347 هزار و 375 دلار کالا با وزن 234هزار و879 تن از گمرکات استان گیلان (انزلی و آستارا) به کشورهای مختلف اعم از ،آذربایجان، روسیه، امارات ، عراق غیره صادرشده است.
ناظر گمرکات گیلان عمده کالاهای صادر شده در این مدت را ، محصولات نباتی، مصنوعات، محصولات معدنی و ... عنوان کرد.
وی در ادامه از افزایش 78 درصدی وزن صادرات چمدانی خبر داد و افزود: صادرات چمدانی در پنج ماهه نخست امسال 15 هزار و 48 تن با ارزش 16 میلیون و 57 هزار و 945 دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر ارزشی نیز 29 درصد افزایش داشته است .
آهنی اظهار داشت: طی پنج ماهه نخست سالجاری همچنین199 هزار و 138 نفر از مرزهای استان گیلان وارد کشور شدند، که این تعداد افراد نسبت به مدت مشابه سال گذشته 64 درصد افزایش نشان می دهد.
وی تعداد مسافران خروجی از کشور از طریق مرزهای استان را 195 هزار و 984 نفر عنوان کرد و افزود: این رقم نسبت به پنج ماهه نخست پارسال 65 درصد افزایش داشته است.
ناظر گمرکات گیلان و مدیرکل گمرک بندر انزلی یاد آور شد: در پنج ماهه نخست امسال تعداد 143 هزارو 106 دستگاه کامیون بارگیری شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 9 درصد افزایش داشته است.
نظر شما