پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ شهریور ۱۳۸۹، ۱۹:۰۵

آیت الله مکارم شیرازی:

سوء مدیریتها نادیده گرفته نشود/ اگر خرافات وارد شود منطق فرار می‌کند

سوء مدیریتها نادیده گرفته نشود/ اگر خرافات وارد شود منطق فرار می‌کند

قم - خبرگزاری مهر: آیت الله مکارم شیرای با بیان اینکه همه ناکامی‌ها را نباید به بیگانگان نسبت داد گفت: نادیده گرفتن سوء مدیریت اشتباه و خرافه است.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت الله ناصر مکارم شیرازی بعد از ظهر یکشنبه در ادامه جلسات تفسیر قرآن که در شبستان امام خمینی (ره) حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد با بیان اینکه برخی افراد سوء مدیریت و عدم موفقیت خود را به گردن نحسی و شومی می‌اندازند، بیان کرد: اگر بخواهیم همه ناکامی‌ها را به بیگانگان نسبت داده و مسائل مربوط به سوء مدیریت را نادیده گرفت، اشتباه و خرافه است.

آیت الله مکارم شیرازی در ادامه با بیان اینکه زنده به گورکردن دختران در دوران جاهلیت ناشی از خرافات آنها بود، بیان کرد: وقتی خرافات وارد میدان شود منطق فرار می‌کند.

وی با بیان اینکه یکی از خرافات فال بد و فال خوب زدن است ابراز داشت: مثلا می‌گویند فلان شخص بد یمن است.

به جای خرافات باید به خداوند توکل کرد

این استاد حوزه اظهار داشت: یکی از گرفتاری‌های انبیاء این بود که می‌خواستند خرافات را از جمع قوم خود خارج کنند و پیامبر نیز فرموده است فال بد زدن شرک است و دوای آن توکل برخدا است.

وی در ادامه به برخی از خرافات در میان عامه مردم اشاره کرد و افزود: عطسه زدن یکی از این موارد است که وقتی شخصی به هر دلیل عطسه می‌کند فرد از روی خرافه کار خود را تعطیل می‌کند که این صحیح نسیت و در این مواقع انسان باید بگوید سرنوشت من دست خداوند است و باید بر وی توکل کنم.

این مرجع تقلید بیان داشت: فال خوب اگر برای امید دادن باشد بد نیست اما نباید به فال بد که موجب می‌شود انسان‌ها کارهای خود را تعطیل کند توجه کرد.

وی یکی دیگر را از خرافات را نسبت بدقدم و خوش قدم بودن به افراد دادن عنوان کرد و گفت: دادن چنین نسبت‌هایی به افراد و برخی از چیزها دروغ و خرافه‌ای بیش نیست.

کارفرمایی که به کارگران افطار می‌دهد فطریه کارگران را نباید بدهد

مرجع تقلید شیعیان با اشاره به نزدیک بودن عید فطر و شرایط پرداخت فطریه بیان کرد: برخی افراد سئوال می‌کنند که اگر کارفرمایی به کارگران خود افطاری ‌دهد آیا پرداخت فطریه کارگران بر عهده کارفرما است که در پاسخ این سئوال باید گفت: افطاری که کارفرما به کارگران می‌دهد جزء حقوق آنان است پس فطریه کارگرها بر عهده کارفرما نیست و خودشان باید پرداخت کنند.

کد خبر 1146221

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha