۳ مهر ۱۳۸۳، ۱۳:۴۹

در سخنراني پيش از خطبه هاي اين هفته نماز جمعه تهران صورت گرفت

انتقاد شديد عضو كميسيون اقتصادي مجلس از منتقدان طرح دو فوريتي مجلس

غلامرضا مصباحي مقدم عضو كميسيون اقتصادي مجلس از انتقاد برخي رسانه ها و مسئولان از طرح الزام دولت به اخذ مجوز از مجلس در انعقاد قراردادهاي خارجي به شدت انتقاد كرد.

به گزارش سرويس سياسي خبرگزاري "مهر" وي در سخنراني پيش از خطبه هاي نماز جمعه اين هفته تهران در خصوص اين طرح دوفوريتي كه هفته گذشته در مجلس مطرح شد، افزود: برخي از رسانه ها اظهارنظرهاي تندي در اين خصوص داشته اند و بعضا تيترهاي تنش آفرين را به آن اختصاص داده اند.

وي تاكيد كرد: يك روزنامه تيتر زده كه ميلياردها دلار خسارت ناشي از اين طرح عايد كشور مي شود. روزنامه اي ديگر گفته اين مصوبه دولت را فلج مي كند و از پيشرفت جامعه جلوگيري مي كند.

مصباحي مقدم با اشاره به اينكه اين تيتر زدن ها و ذهنيت منفي نسبت به تصميم مجلس آثار زيانبار ملي دارد، اظهار داشت: اگر اين طرح بدون اين هياهوها و كاملا كارشناسانه مطرح شود مردم خواهند فهميد چه خدمت بزرگي به آنها مي شود و دولت نيز متوجه مي شود كه هيچ گونه خسارتي وارد نخواهد شد.

وي اين طرح را مرتبط با دوره خدمت آقاي خاتمي ندانست و گفت: اين قرارداد مربوط به بعد است، اگر مجلس مي خواهد با دولت ناسازگاري كند نبايد روي اين طرح دست بگذارد چرا كه دستاورد اين طرح به دولت فعلي باز نمي گردد و به دولت هاي بعدي مربوط خواهد بود.

عضو فراكسيون اكثريت مجلس با اشاره به اينكه اين طرح دو فوريتي فقط دو قرارداد خارجي را موضوع بحث خود قرار داده است، گفت: يكي قرارداد تركسل كه مربوط به خط دوم موبايل است، كه بنا است 16 ميليون خط موبايل داده شود اين قرارداد با كنسرسيومي مركب از دو شركت ايراني و چند شركت خارجي منعقد شده كه 70 درصد به طرف خارجي واگذار شده و 30 درصد نيز مربوط به دو شركت داخلي است كه هر دو دولتي هستند.

مصباحي مقدم تاكيد كرد: اشكال نمايندگان اين بود كه اين طرح از نظر بكارگيري نيروي انساني داخلي و بخش خصوصي داخلي مناسب نبود ما بايد بخش خصوصي داخلي را تقويت كنيم بر اين اساس اين قراردادها خلاف منافع ملي ما است.

وي تاكيد كرد: واگذاري اين خدمات به شركت خارجي به ميزان 70 درصد مديريت طرح را به آنها مي دهد، در اين صورت ما نمي دانيم امنيت مخابرات برقرار مي شود يا اينكه تمام اطلاعات ما به خارج انتقال داده مي شود.

عضو كميسيون اقتصادي مجلس اظهار داشت: اگر اين شركت بخواهد مي تواند براي ما بحران ايجاد كند، دولت بايد به مجلس توضيح دهد كه چرا بيش از 49 درصد سرمايه گذاري خارجي قبول كرده كه خلاف برنامه سوم است و علاوه بر اين بايد در اين زمينه از مجلس مجوز دريافت مي كرد.

وي ادامه داد: سه ماه پيش نمايندگان در اين خصوص موضع گيري كردند چرا درآن وقت دولت توجهي نكرد، چرا به دغدغه هاي مجلس توجهي نمي كند، دولت بايد اين قرارداد را يا تعديل مي كرد يا حداقل از مجلس با توضيح و قانع كردن مجوز دريافت مي كرد.

مصباحي مقدم گفت: قرارداد دوم مربوط به تاو است. مجلس معتقد است اين مساله بايد به شركت هاي داخلي واگذار شود. ما تجربه فرودگاهي بيش از تركيه داريم، سوال ما اين است كه چرا در اين قرارداد كه با ديگران منعقد شده نيروي انساني داخلي مورد غفلت واقع شده است. اضافه بر آن ستاد كل نيروهاي مسلح معتقد است با وجود شركت هاي خارجي امنيت فرودگاه قابل تامين نيست.

وي هياهوها در اين خصوص را  بي جا دانست و تاكيد كرد: خسارتي در كار نيست، اگر خط دوم موبايل را شركت ترك سل اداره نكند يك شركت داخلي آن را اداره خواهد كرد و آن شركت خارجي نيز با سهمي كمتر حضور خواهد داشت.

نماينده مردم تهران تصريح كرد: چيزي كه دغدغه نمايندگان براي حفظ امنيت و منافع ملي است نبايد با هياهو تحت الشعاع قرار گيرد و آثار مثبت و مبارك مجلس كه نظارت مجلس را بر قراردادهاي خارجي اقتضا مي كند مورد بي مهري قرار گيرد.

وي در ادامه با اشاره به اينكه در دو دهه گذشته حركتي در اقتصاد غرب آغاز شده كه آنها را به سمت دين الهي گرايش مي دهد، گفت: در اين گرايش به حفظ محيط يست و منافع نسل هاي آينده توجه شده است. در اين دو دهه انقلاب اسلامي شكل گرفته و توانسته تاثيرات زيادي در جهان داشته باشد.

مصباحي مقدم اضافه كرد: انديشه ارتباط دين با سياست و زندگي از انديشه هايي است كه بعد از انقلاب شكل گرفته است. كساني كه علم را با دين جدا مي دانستند امروز به سمت ارتباط اين دو پيش مي روند.

عضو كيمسيون اقتصادي مجلس ادامه داد: توجه به دين در دنيا ناشي از پيروزي انقلاب اسلامي و نشان دادن موفقيت اين انقلاب در ارايه يك زندگي و جامعه جديد است.

وي تاكيد كرد: متاسفم از برخي كه خود را دست كم مي گيرند، كشور و ملت و انقلاب خود را پايين مي دانند و همواره ديد مثبت و يكطرفه به غرب دارند و تصور مي كنند همه چيز در غرب به كمال است.

عضو فراكسيون اكثريت مجلس ادامه داد: زندگي مبتني بر دين و حكومت دين و رابطه علم و دين و زندگي و دين و اقتصاد و دين امري نويي است كه در جامعه بشري مطرح شده كه مورد استقبال انديشمندان جهان قرار گرفته و اقبال به اسلام رشد پيدا كرده است.

مصباحي مقدم گفت: يكصد روز بعد از حادثه 11 سپتامبر يكصد هزار نفر در كشورهاي غربي مسلمان شدند. اين آماري است كه وزير ارشاد به نقل از آمارهاي بين المللي ارايه كرده است.

کد خبر 114623

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha